Rafael Nadal'ın Depremzedeler İçin Türkiye'de Bir Yardım Maçına Çıkacak

Burak Alaca
12.02.2023 - 00:52 | Son Güncellenme: 12.02.2023 - 08:36

Ünlü menajer Bayram Tulumlu, Rafael Nadal'ın Türkiye'de depremzedeler için bir yardım maçına çıkacağını açıkladı. Tulumlu aynı zamanda Türk futbol tarihi için değerli bir parçayı da satıp gelirini bağışlayacak.

Rafael Nadal'ın Depremzedeler İçin Türkiye'de Bir Yardım Maçına Çıkacak

AJANSSPOR-HABER

İspanya'da yaşayan dünyaca ünlü menajer Bayram Tulumlu, Goal Türkiye'den Uğur Aktan'a konuştu. Türkiye'deki deprem mağdurları için yardım toplama girişimlerine son sürat devam eden Tulumlu, Rafael Nadal'ın Türkiye'de oynanacak bir yardım maçına çıkmayı kabul ettiğini açıkladı.

İspanyol kulüplerini devreye soktu

Deprem sonrası İspanyol kulüpleri ile iletişime geçen Tulumlu Real Madrid, Atletico Madrid ve Sevilla gibi dev takımlardan ciddi yardımlar topladı. Özellikle Real Madrid'ten deprem bölgesine ciddi destek gittiğini belirten menajer yardımların devam edeceğini söyledi.

"Madrid ekipleri gerekeni yapacak"

Bağlantılarını devreye sokup destek topladığını belirten menajer "Her gün başka kulüplerden farklı yardımlar alıyor ve bunları Türkiye'ye yolluyoruz. Atletico Madrid'in sahibi Miguel Angel Gil ile her gün birlikteyiz ve onlar da Real Madrid gibi gerekeni yapacak. Bağlantılarımızı devreye sokunca herkes elinden gelen desteği vermeye çalıştı." dedi.

İlgini Çekebilir
Vitor Pereira'dan yardım kampanyası! 30 milyon TL toplandı
Habere Git

"Rafael Nadal oynamayı kabul etti"

Rafael Nadal'ın Türkiye için bir yardım maçına çıkmayı kabul ettiğini aktaran Tulumlu "Az önce Rafael Nadal ile konuştum ve Türkiye'de geliri depremzedelere bağışlanacak bir yardım maçı oynamayı kabul etti. Real Madrid'in yardımını konsolosluğa teslim ettik, kısa süre sonra Türkiye'de olacak. Arkadaşım Florentino Perez yardımların devam edeceğinin sözünü verdi." ifadelerini kullandı.

"Sevilla kyafet, çadır ve battaniye yollayacak"

Sevilla'dan aldığı yardımı paylaşan menajer "Bu arada Sevilla Sportif Direktörü Monchi de depremzedelerimiz için 10 bin euro bağışta bulundu. Sevilla Pazartesi günü çok sayıda kıyafet, çadır ve battaniye yollayacak." dedi.

"Tarihi parçanın geliri bağışlanacak"

Türk futbol tarihinin en önemli parçalarından birini satışa çıkaracağını duyuran Tulumlu "Bu arada kendi kişisel koleksiyonumun en özel parçalarından birini de depremzedeler için satışa çıkardım. Gheorghe Popescu'nun Galatasaray'a UEFA Kupası'nı kazandıran penaltı vuruşunu yaptığı sırada ayağında olan kramponu bildiğiniz gibi bendeydi ve bu tarihi kramponu satarak elde ettiğim tüm geliri depremzedelere göndereceğim." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan afet bölgesine yardım! 200 bin Euro
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler