Kerem Aktürkoğlu'ndan Harry Potter açıklaması

Feride Kara
10.03.2022 - 18:40 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 18:46

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Barcelona maçı öncesi İspanyol basınına verdiği röportajda kariyerinden ve Harry Potter'a neden benzetildiğinden bahsetti.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Harry Potter açıklaması

Galatasaray'ın bu sezon en formda isimlerinden olan genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. 

Barça bu turnuvaya ait değil

Aktürkoğlu "Barcelona futbol dünyasının en büyük kulüplerinden biri ve onları Avrupa Ligi'nde oynarken görmek garip bir duygu. Barça bu turnuvaya ait değil. Ancak UEFA Avrupa Ligi hak ettiği değeri görmüyor çünkü yüksek bir seviye var. Önemli olan, bu sezon grup aşamasındaki birçok maçta olduğu gibi en iyi seviyemize ulaşıp ulaşamayacağımız olacak. Başarırsak Barcelona için zor bir rakip olacağımıza eminim.

Harry Potter macerası

Bazen adımın Harry mi yoksa Kerem Potter mı olduğunu bilmiyorum. Her şey, şekil olarak Harry Potter'ın taktığına benzeyen yeni gözlükler almamla başladı. Gözlüklü ilk Instagram paylaşımımdan sonra insanlar bana Kerem Potter demeye başladı ve sahada yaptığım sihirli işlerden sonra da bana Kerem Potter dediler. Bunlar, taraftarlara göre büyülü şeyler. Büyük bir Harry Potter hayranıydım ve sahaya biraz sihir getirme fikrini seviyorum. Bu yüzden hayali bir sihirli değnek sallayarak kendi gol kutlamamı yarattım. Sanırım bu benim özelliklerimden biri." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler