BB Erzurumspor'da ayrılık: Veda paylaşımı...

01.07.2021 - 23:12 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 23:19

Transfer haberleri... BB Erzurumspor'da sözleşmesi sona eren Osman Çelik, bugün takımdan ayrılığına ilişkin bir veda paylaşımı yaptı. İşte detaylar...

BB Erzurumspor'da ayrılık: Veda paylaşımı...

AJANSSPOR - HABER

 

2019 yılında Antalyaspor'dan BB Erzurumspor'a geçen Osman Çelik, bugün takımdan ayrılığına ilişkin bir paylaşım yaptı. 29 yaşındaki önlibero oyuncusunun adı bir süredir Samsunspor'la anılıyordu.

"Yeriniz özel kalacak..."

Deneyimli oyuncu takımdan ayrılığına ilişkin: "Erzurumspor ailesi her şey için teşekkürler çok şey kattınız. Dadaşlar,her daim desteğiniz ile 2 yıldır ailemiz oldunuz hep yeriniz özel kalacak kendinize iyi bakın..." ifadelerini kullandı.

Çelik'in performansı

Osman Çelik, geçtiğimiz yıl BB Erzurumspor formasıyla 31 maça çıkarken 2 gol, 1 asist yaptı. Sezon boyunca kırmızı kart görmeyen oyuncu, 31 maçta 6 kez sarı kart cezası aldı.

Samsunspor iddiası

Osman Çelik'in yeni takımı merak edilirken, Haber1965, 29 yaşındaki önlibero oyuncusunun Samsunspor'la anlaşmaya vardığını yazdı. Daha önce Antalyaspor, BB Erzurumspor ve Kardemir Karabükspor'la şampiyonluk yaşayan oyuncu, benzer bir başarıyı başka bir TFF 1. Lig ekibinde yakalayabilir mi?

Senin için hazırladığımız haberler