BB Erzurumspor'un Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak? İşte Adaylar...

Salim Manav
24.01.2022 - 10:05 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 10:11

Son dakika spor haberi: Erkan Sözeri ile yollarını ayıran BB Erzurumspor için yeni teknik direktör adayları kimler? İşte Erzurumspor için adı geçen o isimler...

BB Erzurumspor'un Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak? İşte Adaylar...

Erkan Sözeri bu sezon başında BB Erzurumspor için teknik direktörlük görevini üstlenmişti. Dün Bandırmaspor karşılaşmasını 2-1 kaybeden Erzurumspor, teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Sözeri 21 maçta 38 puan topladı

Sezon başında Erzurumspor için teknik direktör olarak görev alan Erkan Sözeri mavi-beyazlı ekip ile 21 maça çıktı. Sözeri'nin teknik direktörlüğünü üstlendiği Erzurumspor 21 maçta 11 galibiyet alırken 5 kez rakibi ile berabere kaldı 5 kez ise mağlubiyet aldı. En son Bandırmaspor karşılaşmasında 2-1 mağlubiyet alan Dadaşlar toplamda 38 puan toplayarak ligde 3. sıraya yerleşti.

Lig bitimine 1 hafta kala küme düşmüştü

Geçen yıl Süper Lig'in 41. haftası için Aytemiz Alanyaspor'a misafir olan ve Erzurumspor sahadan zaferle ayrılmıştı. Fakat Kayserispor'un Başakşehir'den puan alması ile ikili averajda geride kalan ve sonraki haftayı BAY geçen Erzurumpor ligin bitimine 1 hafta kala küme düşmüştü.

Yeni teknik direktör kim olacak?

Erkan Sözeri ile ayrılığı duyuran Erzurumspor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu oldu. Birkaç teknik direktörün ismi mavi-beyazlı takımla anılmaya başladı.

BB Erzurumspor ile adı anılan teknik direktörler ve çalıştıkları son takımlar ise şu şekilde:

Mehmet Özdilek (BB Erzurumspor)

Yalçın Koşukavak (Kayserispor)

Mehmet Altıparmak (Samsunspor)

Yücel İldiz (Altay S.K.)

Mustafa Kaplan (Gençlerbirliği S.K.)

Senin için hazırladığımız haberler