BB Erzurumspor'dan taraftara mesaj!

Orhan Gülek
11.07.2021 - 14:40 | Son Güncellenme: 11.07.2021 - 21:21

BB Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Radyospor'da yayınlanan Üçleme Programı'nda gündeme dair açıklamalar yaptı.

BB Erzurumspor'dan taraftara mesaj!

AJANSSPOR - HABER

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Asbaşkanı ve Basın Sorumlusu Ahmet Dal, Radyospor'da yayınlanan Üçleme Programı'na konuştu. Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'ın konuğu olan Ahmet Dal, gündeme dair açıklamalar yaptı.

"Yeni umutlarla başlıyoruz"

Süper Lig'de yaşadıkları sıkıntılarla alakalı olarak sitemli bir açıklama yapan Ahmet Dal, şu ifadeleri kullandı:

"Sahada gerekeni yapıyoruz biz aslında ama saha dışında gerekeni yapamıyoruz belli ki. Burdan gerekli mesajı da verelim. Düşünsenize, siz lige çıkıyorsunuz ve düşmesi muhtemel takımlar tutuluyor ligde. 4 takım düştü ve biz sadece 1 puanla düştük. Türk futbolunun değişeceğine dair her sezon yeni umutlarla başlıyoruz."

Transfer sezonu

Transfer sezonu hakkında da konuşan Ahmet Dal, gelenler ve gidenlerin yanı sıra takımda kalan oyuncuları da aktardı. Dal; "Kalecimiz Göktuğ ile, Gökhan Kardeş, Özgür, Novikovas gibi isimlerle yola devam edeceğiz. Navikovas için hiçbir yerden resmî bir teklif almadık ve sözleşmesi de var zaten. Şuan bizimle birlikte devam ediyor kendisi. Oltan ve Aykut Demir gibi oyuncuları da takımda tuttuk. 3 yabancı oyuncuyla daha söz kestik, %70 anlaştık diyebiliriz. Obertan'ın sözleşmesi bitmişti zaten ve takımdan ayrıldı kendisi. Transfer çalışmalarımız tam gaz devam edecek."

"Erkan Sözeri ile irtibatı koparmadık"

Mevcut Teknik Adam Erkan Sözeri ile daha önceki bir dönemde birlikte çalıştıklarını ve hiçbir zaman bağlantıyı kesmediklerini aktaran Ahmet Dal; "Camiamızı, şehrimizi ve kulübümüzün yqpısını çok iyi bilen Erkan Sözeri hocamızla ayrıldıktan sonra Bandırmaspor'u çalıştırırken bile sürekli maçlarını takip ettik, o bizi takip etti. Hep irtibatta kaldık. Ülkemizde bu böyle devam etmiyor genelde. Kötü ayrılıyor, ilişkiler kesiliyor. Böyle olmasa, bir gün tekrar bir araya gelinebilir." ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımızı çok üzdük, telafi edeceğiz"

Son olarak taraftara da çağrıda bulunan Ahmet Bey, gelecek sezon için Süper Lig hedefiyle devam edeceklerini şu cümlelerle açıkladı; "Şehir 4 büyüklerden sonra belkide en fazla futbolla yatıp, futbolu kalkan, çok coşkulu ve futbolu sahiplenen bir şehir. Biz buralara gelirken öyle şehirlerle, öyle takımlarla maç yaptık ki, o şehirdeki  insanlar "Erzurumspor ile maçımız kı varmış? Bizim şehirdeki stadımız nerede?" diyorlardı. Biz böyle bir süreçten geçerek geldik buralara. Şimdi Erzurum'da müthiş bir futbol potansiyeli var. Onları geçen sene çok üzdük, inşallah bu sene elimizden geleni yapıp lige döneceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler