BBC, Ozan Tufan'ı duyurdu! Fenerbahçe'ye mi dönüyor...

07.01.2022 - 09:35 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 09:44

Ozan Tufan Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? BBC, Premier Lig ekibi Watford'a kiralık olarak forma giyen Ozan Tufan ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

BBC, Ozan Tufan'ı duyurdu! Fenerbahçe'ye mi dönüyor...

Fenerbahçe'den Watford'a satın alma opsiyonlu kiralanan milli futbolcu Ozan Tufan Fenerbahçe'ye dönüş yoluna girdi. Bu iddia İngilizlerin en ciddi yayın organı BBC'de yer aldı.

Yerine alınacak oyuncu bile belirlendi

Buna göre Premier Lig ekibi Ozan'ın yerine alacağı oyuncuyu bile belirledi. Watford, Belçika'nın Eupentakımında oynayan Edo Kayembe'yi kadrosuna katmak istiyor. Watford'un elinde Ozan'ın forma giyebildiği bölgede Louza,Sissoko, Etebo, Cleverly, Kucka ve Gosling ile beraber 7 oyuncu bulunuyor.

Fenerbahçe'den geri alması talep edilecek

Habere göre; İngiliz kulübünün Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı geri almasını talep edeceği, eğer kabul edilmezse sezon sonunda satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'nın takımı Allahyar'ı transfer etmek istiyor
Habere Git

7 maçta forma giydi

İngiltere'de istediği ortamı bulamayan 26 yaşındaki milli futbolcu Ozan Tufan, Watford formasıyla 3'ü ilk 11'de olmak üzere toplam 7 maçta forma giydi.

Alanya'da kariyerini ayağa kaldırdı

2018-19 sezonunu kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor'da geçiren Ozan Tufan, burada sergilediği performansla yeniden A Milli Takım kadrosunda kendisine yer buldu. Teknik direktör Ersun Yanal'ın 2019-20 sezonunda jokeri haline gelen Ozan Tufan, söz konusu sezon ideal pozisyonunun dışında sağ bek ve sağ açıkta da görev yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar! Löw, Bilic, Jesus derken...
Habere Git

Milli Takım'da 9 gol attı

A Milli Takım formasıyla çıktığı 65 maçta 9 gol kaydeden Ozan Tufan, U-17 Milli Takımımız'da ise 1 maça çıktı. U-18 Milli Takımımız'da 11 karşılaşmada görev yapan başarılı orta saha oyuncusu, U-19 Milli Takımımız'da çıktığı 16 maçta 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler