Gigi Becali'den yeni Morutan açıklaması! Galatasaray...

01.02.2022 - 16:00 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 16:17

Galatasaray'ı FIFA'ya gitmekle tehdit eden Olimpiu Morutan'ın eski kulübü FCSB'nin Başkanı Gigi Becali'den yeni açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Gigi Becali'den yeni Morutan açıklaması! Galatasaray...

Rumen ekibi FCSB'nin başkanı Gigi Becali geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, sarı kırmızılı takımın sezon başında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'n ilk taksidini yatırmadığını belirterek, FIFA'ya gitme tehdidinde bulunmuştu.

"Galatasaray ilk taksidi ödedi"

Pro X'e konuşan Becali, Galatasaray'ın 22 yaşındaki Rumen oyuncunun transferinden doğan ilk taksidi yatırdığını duyururken, Aslan'ın kalan ödeme miktarını da açıkladı.     

"700 bin Euro'yu Aralık'ta aldık ama..."

63 başkanı kulüp başkanı yaptığı açıklamada, "FIFA'ya gideceğimizi söylediğim için ilk taksit olan 700 bin Euro'yu Aralık'ta aldık. Morutan 15 maça çıktığı için bize 500 bin daha verecekler ve Mart-Nisan arası ise 650 bin daha vermeleri gerekiyor. Yani toplamda 4.7 milyon Euro alacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İtalyanlar, Galatasaray'ın o transferden vazgeçtiğini duyurdu
Habere Git

FIFA'ya gitmekle tehdit etmişti

FCSB Başkanı daha önce yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan şu ana kadar hiç para alamadım. İlk taksitimi bir an önce tahsil etmek istiyorum. Türkleri FIFA'ya vermek istemiyorum. Onlar yapması gerekenleri biliyorlar. Kasım ayında 3.5 milyon Euro'nun ilk taksiti olan 700 bin Euro'yu ödemek zorundaydılar" şeklinde konuşmuştu.

Morutan 33 maç oynadı

Galatasaray'ın büyük beklentilerle transfer ettiği Olimpiu Morutan, sarı kırmızılı takımda bu sezon 33 maça çıkarken, 4 gol ve 5 asistlik bir peformans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler