Rodrigo Becao oyundan çıkma sebebini açıkladı!

02.03.2024 - 23:04 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 18:49

Uzun sakatlık döneminin ardından Hatayspor maçında 11'de yer alan Fenerbahçe'nin stoperi Rodrigo Becao, 82'inci dakikada oyundan çıkmasının sebebini açıkladı.

Rodrigo Becao oyundan çıkma sebebini açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara döndü. Becao, 4 ay sonra ilk kez 11'de yer aldı.

"Oyundan çıkma sebebim sakatlık değil"

Karşılaşmanın 82'inci dakikasında oyundan çıkmak isteyen ve yerini Leonardo Bonucci'ye bırakan Rodrigo Becao, oyundan çıkma sebebini açıkladı. Becao, "Oyundan çıkma sebebim sakatlık değil, yorulduğum için çıkmak istedim" dedi.

"Önlem almak istedim"

Sözlerine devam eden Becao, "Biraz da önlem almak istedim. Uzun zamandır oynamıyordum ve doktorumuzla yorgun hissettiğimde risk almama kararı almıştık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe liderliği devraldı! Volkan Demirel kötü seriyi bitiremedi
Habere Git

Becao'nun Hatayspor maçı istatistikleri

28 yaşındaki Brezilyalı Rodrigo Becao'nun Hatayspor istatistikleri şöyle:

47 topla buluşma
5 hava topu
41 pas
4'te 0 uzun pas
yüzde 82.9 pas yüzdesi
1 top kapma

Becao'nun Fenerbahçe performansı

Sezon başında Udinese'den 8.31 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Fenerbahçe'ye gelen Rodrigo Becao, Sarı-Lacivertli forma ile 14 maça çıktı. Becao, 1 maçta rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki savunmacı 5 mücadelede ise sarı kart gördü.

3 takımda forma giydi

Brezilya ekibi Bahia'nın altyapısından yetişen Becao, daha sonra A takıma yükseldi. 2018'de Rus ekibi CSKA Moskova'ya kiralanan 1.91'lik stoper 2019'da 2.85 milyon Euro karşılığında Serie A ekibi Udinese'le transfer oldu. 2023 yılına kadar İtalyan ekibinin formasını giyen sambacı, sezon başında Fenerbahçe ile 2028 Haziran ayı sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler