Beckham'dan Beşiktaş'a transfer engeli!

27.06.2019 - 14:01 | Son Güncellenme: 27.06.2019 - 11:01

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ankaragücü’nde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Tyler Boyd’u gündemine almıştı. Siyah-beyazlılara bu transferde rakip çıktı. İddiaya göre; David Beckham'ın takımı Inter Miami bu transfer için devrede.

Inter Miami, Tylor Boyd transferi için devreye girdi

Ülkede yayım yapan The Athletic adlı internet sitesi, David Beckham'ın kurucusu ve hissedarı olduğu Inter Miami kulübünün Yeni Zelanda doğumlu oyuncuya imza attırmak için devrede olduğunu yazdı. Haberde Beckham'ın takımının MLS'te geçerli olan ve oyuncuyu keşif listesine ekleyen ilk takıma transfer önceliği tanıyan "keşif hakkı"na sahip olduğu ifade edildi.

Boyd, ABD Milli Takımı’nı seçmişti

Bonservisi 2020 yazına kadar Portekiz kulübü Vitoria Guimaraes'in elinde bulunan ve ABD vatandaşlığı da bulunan Boyd, Yeni Zelanda Milli Takımı'yla bugüne kadar çıktığı 5 maçın hiçbirinin resmi olmaması üzerine FIFA'nın "one-time switch" kuralından faydalanarak ABD Milli Takımı'nı seçmişti. ABD tarafından derhal kadroya davet edilen Boyd, takımla ilk resmi karşılaşmasına Gold Cup'ta oynanan Guyana mücadelesinde çıkmış ve ABD Milli Takımı tarihinin 1000'inci golünü kaydetmişti. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler