Trabzonspor, Atletico Madrid'in stoperi Felipe Augusto için teklif yaptı

05.06.2022 - 10:19 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 11:13

Transferde Alman stoper Jerome Boateng'ten haber bekleyen Trabzonspor, Atletico Madrid'in Brezilyalı savunmacısı için de teklif yaptı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Atletico Madrid'in stoperi Felipe Augusto için teklif yaptı

Felipe Augusto için resmi girişim

Yeni sezon transferlerinin yüzde 90'ını kampa yetiştirmek isteyen Trabzonspor'un öncelikli hedefi savunmaya takviye yapmak. Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası şampiyonluğunun yanı sıra Bayern Münih formasıyla kazanmadığı kupa kalmayan Alman stoper Jerome Boateng'in transferi için girişimlerini sürdüren Karadeniz ekibinden flaş bir hamle daha geldi.

Felipe Augusto için resmi girişim

Lyon'da forma giyen Alman savunmacı Jerome Boateng ve kulübünden haber bekleyen bordo-mavililer, listesinde yer alan diğer stoper 33 yaşındaki Felipe Augusto için de resmi girişimlere başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre; raha önce menajerler üzerinden yapılan görüşmelere yöneticiler de dahil olurken, pazarlıklar ileri aşamaya geçti.

Peres ve Hugo'dan bilgi aldı

Tecrübeli savunmacı, Trabzonspor forması giyen vatandaşları Bruno Peres ve Vitor Hugo'yu arayarak, takım hakkında bilgiler aldığı öğrenildi. Her iki oyuncunun da Trabzonspor'dan övgüyle bahsettiği, ödemelerin zamanında yapılmasının yanı sıra kulübün profesyonel yapısının çok iyi olduğunu vurguladıkları ifade edildi.

Teklif yapıldı, kararı bekleniyor

Trabzonspor, Atletico Madrid ile sözleşmesi bittiği için bonservis bedeli ödemeyeceği tecrübeli stopere 3 yıllık kontratın yanı sıra bol bonuslu bir anlaşma önerdi. Madrid'in de sözleşmesini uzatmak istediği Felipe'nin karar aşamasında olduğu bildirildi. Felipe dışında Boateng ile de temaslara devam eden Fırtına, iki isimden birisini kadrosuna katmayı hedefliyor.

Hem sağ hem sol stoper oynayabiliyor

Brezilya Milli Takımı'nda 2 kez oynayan Felipe; Atletico Madrid, Porto, Corinthians ve Bragantino'da forma giydi. Kariyerinde 354 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu; 19 gol atıp, 10 asist yaparak 29 gole katkı sağladı. Atletico Madrid'de bu sezon 35 kez forma giyen Felipe Augusto, La Liga'da 2 gol kaydetti, 1 de asist gerçekleştirdi.

Tecrübeli isim sağ ve sol stoper oynayabiliyor. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 6 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler