beIN Sports ile yürüyeceğiz

06.05.2020 - 14:39 | Son Güncellenme: 06.05.2020 - 14:39

beIN Sports ile yürüyeceğiz

TFF Başkanı Nihat Özdemir, futbol liglerini şimdilik olmak kaydıyla, 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldıklarını açıkladı. Özdemir, "Liglerimizi en güzel şekilde temmuz ayı sonunda tamamlayacağız, kupalarımızı sahada vereceğiz, ayrıca beIN Sports'la 5 yıllık bir anlaşmamız var" dedi.

 

"Harcama limitleri ile ilgili çalışmamız devam ediyor"

Özdemir, "Harcama limitleri ile ilgili çalışmamız devam ediyor. Kulüplerin gelirlerinde azalmalar var. Bunları düşünerek yeni harcama limitlerini lisans kurulu ilan edecek. Eski lig durumunda değiliz. Yeni şartlarda, yeni harcama limitlerini tespit edeceğiz." dedi. 

 

"beIN Sports'la 5 yıllık bir anlaşmamız var"

Yayıncı kuruluş beIN Sports'la 5 yıllık bir anlaşmamız var ile sözlerine devam eden Özdemir, "Bu yıl 3. yılımız. 2 sezon daha sözleşmemiz var. Hedefimiz beIN Sports'la 5 yıllık süreci tamamlamaktır. Görüşmelerimizi yapıyoruz. beIN Sports da gelir kaybına uğramıştır. Aynen kulüplerimiz gibi beIN Sports'un da gelirlerinde azalma olmuştur. beIN Sports'un sezon sonuna kadar bize ödeyeceği 588 milyon TL ödemesi var. Onlar da bir an önce liglerin başlamasını istiyor." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler