Düşme kalktı, Digitürk'ten ayrılık sinyali geldi

29.07.2020 - 19:32 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 19:38

Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Saad Saleh Al-Hudaifi, Süper Lig'in 21 takımla oynanacak olması hakkında neler söyledi? beIN Sports ligdeki maç sayısının artmasından memnun mu? beIN SPORTS ayrılacak mı? İşte açıklamalar...

Düşme kalktı, Digitürk'ten ayrılık sinyali geldi

Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Saad Saleh Al-Hudaifi, Süper Lig'in gelecek sezon 21 takımla oynanacak olmasını değerlendirdi.

"Benim için büyük sürpriz"

Kararın sürpriz olduğunu ifade eden Al-Hudaifi, "Dürüst olmak gerekirse benim için büyük bir sürpriz. TFF'yle geçtiğimiz ay, 4 kez görüştük. Kimse bize bu konudan bahsetmedi. Covid'den ve gelecek sezondan bahsediyorduk" dedi.

Herhangi bir talep almadıklarını söyleyen Al-Hudaifi, "TFF'nin kararlarına saygı duyuyoruz, onlarla birlikte çalışmaktan da mutluyuz fakat bunun, resmi bir şekilde bize sorulmasını isterdik, verilerle onlara dönmek isterdik. Bu kararla ilgili resmi bir mektup, talep, herhangi bir e-mail bile almadık.

114 maç yayınlayacağız. %2 daha fazla maç olacak. Coğrafi durumu da konuşmamız lazım. 3 farklı şehirde olan kulüplerden bahsediyoruz. Daha çok ekip, daha çok yayın aracı kiralamak zorundayız. Bu, bizim için çok zor bir durum. Ligi bu şekilde yayınlamak kolay değil" şeklinde konuştu.

"Kulüpler zarar görüyor korsan yayıncılıktan"

Korsan yayıncılıktan ötürü ciddi zarar gördüklerini ifade eden Saad Saleh Al-Hudaifi, "Korsan yayıncılıktan çok ciddi zarar görüyoruz. Kulüpler zarar görüyor korsan yayıncılıktan. Diğer konuları konuşuyoruz ama korsan yayıncılığı konuşmamız lazım. Biz, ortağız. Resmi yayıncıyla bunların konuşulması gerekiyor. Geçen sezon, korsan yayıncılık üzerine ciddi bir toplantı yaptık. Geçen sezondan, bu sezona kadar herhangi bir aksiyon alınmadı" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler