beIN SPORTS yorumcuları maçları değerlendirdi

22.04.2019 - 21:31 | Son Güncellenme: 23.04.2019 - 00:31

beIN SPORTS yorumcuları maçları değerlendirdi

beIN SPORTS yorumcularından Mehmet Demirkol ve Tümer Metin, Sivasspor - Beşiktaş maçının ardından Süper Lig'deki maçlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol ve Metin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Mehmet Demirkol: Başakşehir'in baskıdan çıkamamasının en önemli etkeni Attamah. İyi oynamıyor. Hoca Epereanu'yu arıyor.

Maçın başında bir hata yapıyor Attamah. Oyuncu hata yapar elbette ama Epereanu'nun asla yapmayacağı bir hataydı. Bu tip hatalar rakibin cesaretini artırıyor.

Başakşehir'i zaman zaman sabırlı ama güvenli, güvenli ama çözüyorlar çerçevesinde değerlendirdik. Özellikle son virajlarda hoca acaba başka bir formül daha bulabilir mi diye düşünüyoruz.

Galatasaray bu tip yarışlara girdiğinde oyununu yükseltir. Galatasaray'da oyununun biraz daha yukarıya çıkması lazım.

Tümer Metin: Galatasaray'ın deplasman ve ev sahibi olduğu maçlar arasında gece ile gündüz gibi fark var. Son 5 haftada zorlu maçlar var. Zorlu bir fikstür. Ben Galatasaray'ın dış saha performansının onları burada tutacağını düşünmüyordum.

Mehmet Topal, Jailson, Zajc mevcut kadroda orta sahayı şekillendirmeliydi. Bugün itibariyle teknik direktör eldeki malzemeden ne top oynatıyor ona bakmak lazım. İstediğin kadar fiziğin olsun, dağa tırmanmıyorsun ki...

Ünal hocanın kadrosu çok mu yeterli? Herkesten alabileceğin bir şey vardır, yaparsın.

Aşağıda çok çalkantı var. Fenerbahçe'yi kurtaran bu.

Fenerbahçe'ye sezon başından beri 16 futbolcu transfer edilmiş. Devre arası 5. Takımın yarısı eder. Fenerbahçe'nin organizasyonunda bu kararları kim veriyorsa, sıkıntı var. Ersun hoca da başka bir formül bulmak zorunda. Çok fazla haksızlık etmek derdinde değilim. Tolgay Arslan seviyesi diye bir kelime var. Bana seviyeyi anlatır mısınız? Oyuncu kötü oynayabilir ama bu genele yansıyorsa sıkıntı var. Tolgay yetenekli oyuncu diye nitelendiriliyor. Jailson bunların arasında oynar.

Tümer Metin: Ben Nwakaeme'yi anlamadım. Şansal abi sen ondan daha hızlısın. (Gülerek)

Göztepe'nin iyi bir organizasyonu var. Yönetimlerin bir numaralı görevi doğru bir futbol aklına takımı teslim etmek. Bu kadar sık teknik direktör değiştiriyorsanız sizin kararlarınızda sıkıntı var. Bu kadar çok futbol aklı değiştirmek doğru değil.

Senin için hazırladığımız haberler