beIN Sports'ta ayrılık!

31.05.2018 - 17:33 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 02:01

beIN Sports'ta ayrılık!

beIN Sports kadrosunda yorumcu olarak yer alan Ekrem Ekşioğlu, kanal ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Ekşioğlu'na bir isim daha eklendi.

Ekşioğlu yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar, 3 sezondur Beinsports Türkiye'de büyük keyifle sürdürdüğüm yorumculuk kariyerime son veriyorum. Acı, tatlı bir çok anıyı paylaştığım tüm çalışma arkadaşlarıma ve desteğinizden dolayı siz futbolseverlere teşekkürler.Sürç-i lisan ettimse affola." ifadelerini kullandı.

NTV Spor'dan sonra yeni kanalı belli oldu!

Ekrem Ekşioğlu kimdir?

Ekrem Ekşioğlu, (d. 16 Ocak 1978, Ankara), Türk futbolcu. 2013-2014 Sezonunda Kayseri Erciyesspor'da oynadıktan sonra aktif futbolculuk yaşantısını noktalamıştır. 2014-2015 sezonunda Fatih Tekke ile birlikte K.Erciyesspor'da antrenör olarak çalışmıştır.

 

 

Futbolculuk kariyeri

Kulüp takımları kariyeri

Futbola Çankırı Belediyespor altyapısında başlayan Ekrem Ekşioğlu, burada 1999 senesinde profesyonel olup a takıma yükseldi. A takımda bir sezon oynadıktan sonra Hatayspor'a transfer oldu. Ardından Erzurumspor, Akçaabat Sebatspor ve Karşıyaka için oynadı. 2006-07 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor transfer oldu. Buradaki ilk sezonunda düzenli olarak oynadı ve İstanbul BB'nin 1. Lig'i ikinci sırada bitirip Süper Lig'e yükselmesınde katkıda bulundu. Süper Lig'e yükselişten günümüze takımda düzenli olarak görev alan oyunculardan olmuştur.

beIN Sports yorumcularından Mustafa Sapmaz da kanaldan ayrıldığını açıkladı. 

Sapmaz'ın yeni adresi TRT oldu.

İşte sosyal medyadan yaptığı açıklama: "2011 yılından bu yana çalıştığım beINSports’dan kendi kararımla ayrılmış bulunmaktayım. Birlikte yayın yaptığım ekran önü ve arkasındaki tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Harika dostluklar bırakarak yeni dönemde TRT ve TRTSpor ailesine katılıyorum. Dünya Kupası ile başlıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler