Güntekin Onay İle beINSports'un Yolları Ayrıldı

Akın Ungan
29.06.2023 - 00:16 | Son Güncellenme: 29.06.2023 - 08:06

Ünlü spiker ve moderatör Güntekin Onay ile beINSports'un yolları ayrıldı. Onay, gelecek sezon kariyerine dijital medyada devam edebilir. İşte o adres.

Güntekin Onay İle beINSports'un Yolları Ayrıldı

AJANSSPOR HABER

Transfer sezonunda futbolseverler oyuncu transferleri için uykusuz geceler geçiriyor. Taraftarlar her dakika takımlarının yeni transferlerinin resmi olarak açıklanmasını bekliyor. Transfer haberleriyle öne çıkan gazetecelerin paylaşımları bu dönem en çok okunan haberlerde başlarda yer alıyor.

Spor medyasında da transfer zamanı

Transfer sadece futbolcu veya teknik direktörlerle sınırlı değil. Spor medyasında da her sezon taşlar yerinden oynuyor. Bu anlamda yayıncı kuruluşta yeni sezonda maç sonu ana yayınlarda yer alacak moderatörden yorumculara kadar kimlerin görev alacağı büyük merak uyandırıyor. 

Güntekin Onay, beINSports'tan ayrıldı

beINSports'ta önemli bir ayrılık yaşandı. Uzun süredir kanalın maç sonrası ana programlarının moderatörlerlüğünü yapan Güntekin Onay'ın kanalla yolları ayrıldı. Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre Onay, gelecek sezon beINSports ekranlarında olmayacak. Kanal yönetimi, yeni sezonda başka bir moderatörle çalışmayı tercih edeceğini Onay'a bildirdi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da NEF dönemi sona erdi! İşte stadyumun yeni ismi
Habere Git

Onay, Sports Digitale'e gidebilir

Yine ulaştığımız bilgilere göre Güntekin Onay da yeni sezonda kariyerine birçok ünlü yorumcunun yaptığı gibi yükselen trend olan dijital medyada devam edebilir. Ünlü sunucunun son dönemlerde büyük bir atak içinde olan Sports Digitale ekibine dahil olabileceği konuşuluyor.

Galatasaraylılar'ın tepkisini çekti

Güntekin Onay özellikle geride bıraktığımız sezonda programlarda yaptığı yorumlarda birçok kez sosyal medyada trend topic oldu. Onay'ın maç yorumları sonrası özellikle Galatasaraylı taraftarlar birçok kez olumsuz tepkiler vererek, tarafsız olmadığını iddia etti.

Hürriyet gazetesinde yazı da yazıyor

Star TV'den NTVSpor'a kadar birçok kanalda uzun yıllar spikerlik yapan ama son yıllarda moderatörlüğe ağırlık veren Güntekin Onay, aynı zamanda Hürriyet gazetesinde maç yazıları kaleme alıyor. Ünlü teknik adam rahmetli Gündüz Tekin Onay'ın oğlu olan Güntekin Onay, Beşiktaşlı kimliğiyle tanınıyor.

İlgini Çekebilir
Anlaşma tamam! Ozan Tufan Süper Lig'e dönüyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler