Galatasaray'ın İlgilendiği iddia edilen Alexis Beka Beka İstanbul'a geldi

24.03.2022 - 16:35 | Son Güncellenme: 24.03.2022 - 16:58

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Fransız futbolcu Alexis Beka Beka'nın İstanbul'da yaptığı paylaşımlar taraftarı heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın İlgilendiği iddia edilen Alexis Beka Beka İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transfer listesinde yera aldığı iddia edilen Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da forma giyen 20 yaşındaki Fransız futbolcu sosyal medya hesabından İstanbul'da bulunduğunu gösteren  paylaşımlar yaptı. 

FIFA’nın Rusya ve Ukrayna'daki futbolculara tek taraflı sözleşmelerini fesih hakkı tanıması kararının aldından TFF de kulüplere Ukrayna ve Rusya’daki yabancı futbolcuları 7 Nisan'a kadar transfer etme serbestliği tanımıştı.  

Bu gelişmelerin ardından Alexis Beka Beka'nın İstanbul'a gelmesi taraftarları heyecanlandırdı.

Transfer için mi İstanbul'a geldi

20 yaşındaki Fransız futbolcunun paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, oyuncunun transfer için İstanbul'a gelmiş olabileceği yönünde yorumlar yapıldı.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer sorusuna çok net yanıt
Habere Git

Menajeri Galatasaray iddiasını yalanlamıştı

Bir süre önce Beka Beka'nın Galatasaray ile anlaştığı yönünde haberler çıkmış ancak oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada; "Bu haber, bu bilgi doğru değil. Oyuncunun Rusya'da kalıp kalmak istemediğinde dair henüz net bir bilgimiz yok. Kendisiyle bunu konuşmadık, bir bilgi sahibi değiliz." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler