Beklenen oldu! Ayrılık resmen açıklandı

16.07.2020 - 22:08 | Son Güncellenme: 16.07.2020 - 23:01

Son dakika Süper Lig haberleri... MKE Ankaragücü'nde Gerson Rodrigues’in sözleşmesi feshedildi. Peki Ankara ekini neden Gerson Rodrigues ile yollarını ayırdı? İşte sözleşme fesih sebebi...

Ankaragücü, ligin 32. haftasında oynanan Galatasaray maçından önce kadro dışı bırakılan futbolcu Gerson Rodrigues'in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Sarı lacivertli takımdan yapılan açıklamada, "Takım arkadaşına yapmış olduğu saldırı eylemi ve takım disiplinine uymayan davranışlarını yinelemesi sebebiyle, Yönetim Kurulumuz bugün aldığı karar ile Gerson Rodrigues’in sözleşmesini feshetmiştir" ifadelerine yer verildi.

Beklenen oldu

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Atasoy daha önce yaptığı açıklamada Rodrigues'in sözleşmesinin feshedileceğini duyurmuştu.

Atasoy, "Rodrigues'le ilgili affetme gibi bir şey söz konusu değil. Rodrigues, yönetim kurulumuzun almış olduğu son kararla büyük bir ihtimal biz bu kararı bugün netleştireceğiz, sözleşmesini feshetme gibi bir durum olabilir" demişti.

Gerson Rodrigues'in Ankaragücü performansı

Başkent ekibi Gerson Rodrigues'i devre arasında Dinamo Kiev'den 500 bin Euro karşılığında kiralamıştı. Lüksemburglu forvet oyuncusu sarı lacivertli formayla bu sezon çıktığı 11 maçta 6 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler