Beklenen son, yıldız oyuncular tek tek gidiyor!

21.09.2017 - 13:25 | Son Güncellenme: 21.09.2017 - 13:25

Kurulduktan 2 yıl sonra Süper Lig’e çıkarak İzmir’in kadın basketbolundaki 4 yıllık hasretine son veren Bornova Beckerspor , sponsor krizi nedeniyle küçülmeye gidiyor.


Bornova Beckerspor’da yeni yabancılardan Iva Perovanovic ve Shavonte Zellous‘la yollar şimdiden ayrılırken, Michelle Snow‘un da gideceği bildirildi. Antrenörlüğe Ceyhun Yıldızoğlu’nu getirip, A Milli Takım’ın kaptanlığını da üstlenen Şaziye gibi iddialı transferler yapan Becker’de kulüp bulan oyunculara ayrılmaları için kolaylık sağlanacak. Başkan Volkan Kebir, yola maliyeti düşük 3 yabancı ve gençlerle çıkacaklarını söyledi.


‘Söz verilen sponsorlukları alamadık’
Hiçbir sponsorlarının İzmirli olmadığını, söz verilen sponsorlukları da alamadıklarını belirten söyleyen Kebir, “Süper Lig’de şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kurarak Play-Off hedefi koymuştuk. Oyunculara maaş borcumuz yok ama ücretleri ödeyemeyeceği için isteyenlerin ayrılabileceğini söyledik. Sözler tutulsa İzmir’i yıllar sonra ligde en iyi şekilde temsil edecektik. Şimdi yalnız Spor Toto gelirleriye takım kuracağız. Ligde gurur mücadelesi verip her maçı kazanmak için oynayacağız. Artık önceliğimiz yetiştirici olmak. Altınordu’nun futboldaki misyonunu benimseyip yarışırken yetiştireceğiz. Bu sezon küme düşsek bile 2023’te bu takım tamamen kendi yetiştirdiği yerli oyunculardan kurulu olarak ligde yer alacak” dedi.


DHA

Senin için hazırladığımız haberler