Dorukhan, Beşiktaş'ta kalmak istiyor

06.11.2020 - 15:32 | Son Güncellenme: 06.11.2020 - 17:02

Beşiktaş'ın asbaşkanı Emre Kocadağ, Gaziantep maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Bazı oyunculardan beklentilerinin fazla olduğunu vurgulayan Kocadağ, Tahkim Kurulu tarafından cezası indirilen Josef de Souza hakkında da konuştu. Kocadağ, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve transferde Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Dorukhan Toköz için neler söyledi? Sergen Yalçın yönetimindeki takımın performansını da değerlendiren Kocadağ'ın açıklamaları şu şekilde...

Dorukhan, Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep ile karşılaşacak Beşiktaş'ta asbaşkan Emre Kocadağ, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Biraz zaman vermek lazım"

Pandemi dönemine dikkat çeken Kocadağ, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Pandemi dönemi insanları mental ve psikolojik olarak da etkiliyor. Buralarda biraz zaman vermek lazım. Ancak takımın şu anki performansına baktığımız zaman herkes üst seviyede performans gösteriyor" şeklinde konuştu.

"Beklentide olduğumuz değerli oyuncularımız var"

Takımda bazı oyunculardan daha fazlasını beklediklerini söyleyen deneyimli spor adamı, "Belki 1-2 oyuncu, bir milli ara daha var, teknik ekibin istediği seviyeye gelecektir. İsim vermeye gerek yok ama beklentide olduğumuz değerli oyuncularımız var. Onlar da katkı yapmaya başladığı zaman takım, kendisini çok daha yukarı çekecek" dedi.

"Dorukhan Beşiktaş’ı çok seviyor"

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Dorukhan hakkında gelen soruya yanıt veren Kocadağ, "Dorukhan, çok sevdiğimiz bir oyuncu. Düzgün karakter ve düzgün kişilik. Beşiktaş’ı da çok seviyor. Kendisi ve menajeriyle 1-2 görüşme yaptık. Beşiktaş ve kendisinin menfaatlerinin kesiştiği noktada buluşup uzun yıllar devam etmek istiyoruz.

İnşallah performansı da üzerine koyarak gidecektir. Anlaşacağımızı düşünüyoruz. Görüşmelerimizi yapıyoruz. Dorukhan’ın kafasında kesinlikle Beşiktaş var. Beşiktaş’tan başka bir şey düşünmüyor. Menajeriyle görüşmelerimizi götürüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Josef için hakkaniyetli bir karar"

Tahkim Kurulu tarafından cezası 1 maça indirilen Josef hakkında gelen sorulara da yanıt veren Kocadağ, "Josef için hakkaniyetli bir karar oldu. Çok kasti bir hareketi yoktu zaten. O da burada. Hoca görev verirse oynar. Karakter olarak Beşiktaş'a çok büyük artı değer kattığını düşünüyorum. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş'a çok şeyler katacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler