Belçika devi, Ryan Donk için devreye girdi!

01.08.2020 - 10:51 | Son Güncellenme: 01.08.2020 - 10:55

Galatasaray, Ryan Donk transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Hollandalı oyuncu Ryan Donk, Club Brugge'e mi transfer oluyor? İşte detaylar...

Belçika devi, Ryan Donk için devreye girdi!

Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge, sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesi sona eren Hollandalı oyuncu Ryan Donk'u transfer etmek istiyor.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, kadroya katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılarak isimler de netleşmeye başladı.

Sarı-kırmızılı takım, corona virüsü salgını nedeniyle mali açıdan olumsuz etkilenmiş ve bazı oyuncularından maaş indirimi talep etmişti. Teknik direktör Fatih Terim'in sahada en güvendiği isimlerin başında gelen yıldız futbolcu ise henüz bu talebe yanıt vermedi. İşte o isim ve yaşanan transfer gelişmesi...

Belçika ekibi devreye girdi

Sabah'da yer alan habere göre; Belçika ekibi Club Brugge, Galatasaray ile sözleşmesi biten Ryan Donk'u transfer etmek için harekete geçti.

Görüşmeler başladı

Deneyimli futbolcunun menajeri ve Belçika temsilcisi arasında görüşmelerin başladığı ifade edildi.

Henüz cevap vermedi

Henüz kendisine önerilen yüzde 50'lik indirimli sözleşme teklifine cevap vermeyen 34 yaşındaki Hollandalı futbolcunun, Galatasaray'a veda edebileceği belirtiliyor.

Kararı bekleniyor

Ryan Donk bu sezon, Galatasaray'dan bonuslar hariç 1.9 milyon Euro aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Donk'tan 800 bin Euro'ya imza atmasını istiyor. Hollandalı futbolcunun nasıl bir karar vereceği henüz bilinmiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler