Belçika devinden Güven Yalçın'a transfer kancası

Aleyna Gürgen
18.06.2024 - 13:24 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 13:38

Belçika Pro Ligi ekiplerinden Club Brugge, İtalyan ekibi Genoa'da forma giyen Güven Yalçın'a transfer için teklif götürdü. İşte detaylar...

Belçika devinden Güven Yalçın'a transfer kancası

Belçikalı ekip Club Brugge kadro çalışmalarını sürdürüyor. Ekibin son olarak Güven Yalçın'a teklif götürdüğü iddia edildi.

Club Brugge'dan Yalçın'a transfer teklifi

Giancula Di Marzio tarafından aktarılan bilgilere göre Club Brugge, Güven Yalçın'ı transfer etmek istiyor. Belçikalı ekip, 25 yaşındaki santrafora transfer için teklif de götürdü. Marzio tarafından paylaşılan haberde teklifin içeriğinden bahsedilmedi.

Karagümrük, Yalçın için teklif yapmadı

Güven Yalçın geçtiğimiz yıl Eylül ayında kiralık olarak Karagümrük'a transfer oldu. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ise dün Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu ve Yalçın hakkında konuştu. Hurma, Güven Yalçın için İtalyan ekibi Genoa'ya teklif yapılmadığını "Güven Yalçın düşündüğümüz oyuncular arasında yok. Genoa'ya teklif yapmadık" diyerek belirtti.

İlgini Çekebilir
Canlı yayında 3 transferi açıkladı: Beşiktaş ile anlaşma tamam!
Habere Git

Güven Yalçın'ın performansı nasıl?

Santrafor Güven Yalçın 2023-24 sezonunu kiralık olarak forma giydiği Fatih Karagümrük'te tamamladı. 25 yaşındaki futbolcu 36 maçta formasını giydiği ekibe 9 gol ve 5 asist ile katkı sağladı. 

Yalçın 2022-23 sezonunda ise Genoa'da 25 maçta 814 dakika süre almış ve 1 asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler