Belçika ekipleri Larin için yanıyor: Kaçan fırsat büyük oldu!

15.01.2021 - 11:59 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 12:02

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta forma giyen Cyle Larin bu sezon başarılı bir performans ortaya koyuyor. Golcü futbolcu ile ilgili Belçika kulüpleri ise kaçan fırsata üzülüyor. Larin'in transfer piyasasındaki değeri 4 kat arttı. Peki, Belçika basını bu durumu nasıl açıklıyor? İşte Cyle Larin ile ilgili dikkat çeken bazı detaylar...

Belçika ekipleri Larin için yanıyor: Kaçan fırsat büyük oldu!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Cyle Larin’in Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu performans Belçika basınında da gündem oldu. Kanadalı futbolcu için bir analiz yayınlanan Belçika basını, golcü futbolcu için ‘kaçan fırsat Larin’ yorumunu yaptı. Detaylar haberimizde…

Larin performansıyla göz doldurdu

Beşiktaş’tan kiralık olarak gönderildiği Belçika ekibi Zulte Waregem’de 7 gol atan Cyle Larin, yeniden siyah-beyazlılara döndü. Dönüşü de muhteşem oldu. Larin, bu sezon toplam 20 maçta 14 gol 2 asistlik performans ortaya koydu.

Zulte Waregem’in parası Larin’e yetmedi

Belçika’dan voetbalbelgie yaptığı analizde Larin ile ilgili bazı detayları hatırlattı. Haberde, Zulte Waregem’in Hamdi Harbaoui’nin halefini aradığı ve Larin’i transfer ettiği vurgulandı.

Beşiktaş, 2.5 milyon Euro istiyordu

Ancak; golcü futbolcunun 2.5 milyon Euro civarındaki satın alma ücretinin Batı Flaman ekibi için uygun olmadığı ifade edildi. Ayrıca, “Kanadalı forvet Zulte Waregem için pahalıydı” yorumu yapıldı.

Hangi kulüpler Larin’e ilgi gösterdi?

Cyle Larin için Feyenoord ve Belçika’dan Anderlecht’in de transfer için nabız yokladığı gündeme gelmişti. Beşiktaş ile Larin arasındaki sözleşme 2022 yılına kadar devam ediyor.

Larin fiyatını katladı, Belçika ekipleri fırsatı kaçırdı

Bu arada Beşiktaş’a Dijon’dan Larin için 2.5 milyon Euro civarında bir teklif geldi. Fakat; siyah-beyazlılar bu rakamı az buldu ve reddetti. Beşiktaş, şu anda Larin için 10 milyon Euro istiyor. Bu durum da Belçika ekipleri için kaçan bir fırsat olarak görülüyor. Beşiktaş ise stratejisinde haklı çıktı. Siyah-beyazlılara Orlando City'den gelen Larin'in maliyeti 1.85 milyon Euro civarındaydı.

Tezcan Ozan: Beşiktaş doğru bir strateji izlerse kasayı doldurur

Beşiktaş’ın eski golcülerinden biri olan Tezcan Ozan, geride bıraktığımız günlerde Larin’in performansını Ajansspor için analiz etmişti. Ozan, “Larin, kendisini geliştirmeye devam ediyor. Beşiktaş doğru bir stratejiyle kasasını doldurabilir” yorumunu yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler