Belçika'da kadro açıklandı! Beşiktaş'tan Michy Batshuayi...

01.10.2021 - 15:24 | Son Güncellenme: 01.10.2021 - 15:26

Belçika Milli Takımı'nda Uluslar Ligi maçı öncesinde kadro açıklandı. Beşiktaş'tan Michy Batshuayi de kadroda yer aldı. İşte detaylar...

Belçika'da kadro açıklandı! Beşiktaş'tan Michy Batshuayi...

AJANSSPOR-HABER 

Belçika'nın Uluslar Ligi'nde 7 Ekim'de Fransa ile sahasında karşı karşıya gelecek. Milli maçlar öncesinde Belçika ekibinde kadro açıklandı. Beşiktaş'tan Michy Batshuayi ve daha önce Galatasaray forması da giyen Jason Denayer kadroda kendisine yer buldu. Ayrıca Kevin de Bruyne de kadroda yer alıyor. Detaylar haberde... 

Belçika kadrosunda kimler yer alamadı?

Roberto Martinez, sakatlıktan kurtulan yıldız oyuncu Kevin de Bruyne'nin kendilerine katkıda bulunacağına inanıyor. Futbolcu 24 kişilik kadroya alındı. Öte yandan defans oyuncusu Thomas Vermaelen ise Japonya'daki karantina kısıtlamaları sebebiyle seyahat edemeyeceği için kadroda bulunmadı. Jeremy Doku ve Dries Mertens ise sakatlıkları sebebiyle yok. 

Batshuayi'nin performansı

Bu arada Belçika Milli Takımı'nda forvet hattında Lukaku, Carrasco gibi isimler de bulunuyor. Michy Batshuayi, bu sezon Beşiktaş'ta 7 maçta 3 gol attı ve 1 de asist yaptı. 

Belçika Milli Takımı kadrosu

Kaleciler: Koen Casteels (VfL Wolfsburg), Thibaut Courtois (Real Madrid), Simon Mignolet (Club Brugge), Matz Sels (Racing Strasbourg)

Defenders: Toby Alderweireld (Al Duhail), Dedryck Boyata (Hertha Berlin), Timothy Castagne (Leicester City), Jason Denayer (Lyon), Thomas Meunier (Borussia Dortmund), Jan Vertonghen (Benfica)

Orta Saha: Kevin De Bruyne (Manchester City), Charles De Ketelaere (Club Brugge), Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers), Eden Hazard (Real Madrid), Thorgan Hazard (Borussia Dortmund), Alexis Saelemaekers (AC Milan), Youri Tielemans (Leicester City), Hans Vanaken (Club Brugge), Axel Witsel (Borussia Dortmund)

Forvet: Michy Batshuayi (Beşiktas), Yannick Carrasco (Atletico Madrid), Romelu Lukaku (Chelsea), Dodi Lukebakio (VfL Wolfsburg), Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion).

Senin için hazırladığımız haberler