Belçika'dan G.Saray'a kötü haber! Diagne...

19.11.2019 - 15:24 | Son Güncellenme: 19.11.2019 - 15:24

Belçika'dan G.Saray'a kötü haber! Diagne...

Son olarak Eskişehirspor'da görev alan teknik direktör Fuat Çapa, Kırmızı Siyahlı takımdan ayrılık sürecini anlattı. Şu anda Belçika'da bulunan Çapa, yaz transfer döneminde Club Brugge'ün Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mbaye Diagne'nin ocak ayında Sarı Kırmızılı takıma geri döneceğini söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fuat Çapa, "Eskişehirspor'da geçen sezon güzel işlere imza attık. Bu başarıda oyuncu arkadaşlarımız ve taraftarımız büyük bir pay sahibiydi. Fakat bu sezon yönetimimiz tarafından verilen sözler yerine getirilmedi. Biz de bu süreçte Eskişehirspor'la yollarımızı ayırdık." ifadelerini kullandı ve ekledi:

Mehmet Özcan sözleri...

"Yaz transfer döneminde Mehmet Özcan'ın transfer sürecinde etkili olmadım. Mehmet'in isminin sadece Türkiye'deki takımlarla değil Avrupa'daki takımlarla da anılması ve bu transferin gerçekleşmemesi Mehmet'in performansını etkiledi ve oyuncu hayal kırıklığına uğradı. Mehmet şu anda iyi toparlandı, umarım böyle devam eder."

Diagne geri dönüyor!

"Şu anda Belçika'dayım ve Club Brugge maçlarını takip ediyorum. Diagne, Club Brugge'de iyi bir dönem geçirmiyor. Diage'nin performansından hem taraftar hem de teknik heyet memnun değil. Diagne ocak ayında Galatasaray'a geri dönecek."

Senin için hazırladığımız haberler