Belçika'dan Michael Frey yorumu: "Gösterdiği performansla..."

29.07.2021 - 16:05 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 16:08

Fenerbahçe'den ayrılan ve Royal Antwerp'e transfer olan Michael Frey ilk maçında gol attı. Belçika basını Frey'in performansını analiz etti.

Belçika'dan Michael Frey yorumu: "Gösterdiği performansla..."

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyunculardan biri olan Michael Frey, Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer oldu. İlk maçında gol atan futbolcunun performansı, Belçika basınında da yer aldı.

Frey gol attı ama takımını kurtaramadı

Ligin ilk haftasında Antwerp deplasmanda Mechelen ile karşı karşıya gelirken rakibine 3-2 kaybetti. Bu maçta Antwerp'in ilk golünü 18. dakikada Michael Frey attı. Frey'in takımı ikinci yarıda farkı 2'ye çıkarsa da sahadan 3-2'lik yenilgiyle ayrıldı. 

'Frey isabetli bir transfer olduğunun sinyalini verdi'

Belçika basınında yer alan haberlerde; 'Frey iyi başladı ama takım arkadaşları ona tam anlamıyla ayak uyduramadı. Frey sahadaki mücadeleci görüntüsüyle isabetli bir transfer olabileceğinin sinyallerini verdi' ifadeleri dikkati çekti. 

Fenerbahçe'nin kasasına giren para ne kadar?

Hatırlanacağı üzere İsviçreli golcü geçen sezon Waasland Beveren'de 31 maçta 17 gol 4 asistlik performans sergilemişti. Öte yandan yine Belçika basınındaki haberlerde 26 yaşındaki golcü için 2 milyon Euro ödendiği belirtildi. Sarı-lacivertliler futbolcunun bonservisiyle birlikte transfer olduğunu duyurmuş ancak; bedel ise resmi olarak açıklanmamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler