Kasımpaşa'da Muleka'nın Opsiyonu Var Mı, Ne Kadar?

Salim Manav
05.05.2022 - 10:05 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 10:09

Süper Lig'de son dakika haberi: Kasımpaşa'da harika performans sergileyen ve Beşiktaş başta olmak üzere birçok takımın transfer listesine giren Muleka hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Detaylar haberimizde...

Kasımpaşa'da Muleka'nın Opsiyonu Var Mı, Ne Kadar?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig takımı Kasımpaşa'nın devre arasında Belçika ekibi Standard Liege'den kiraladığı Jackson Muleka attığı 12 golle Beşiktaş ve Fenerbahçe başta olmak birçok takımın dikkatini çekmeye başardı. 

Fransız devi Lyon'un da transfer listesine eklediği Mulaka hakkında Belçika'dan flaş iddia geldi.

Satın alma opsiyonu yok!

Akşam Spor'un haberine göre; Kasımpaşa'nın 3 milyon Euro karşılığında satın opsiyonunu elinde bulunduğu dile getirilmişti. Bu konuda Belçika basınında ilginç bir iddia geldi. Muleka'nın kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonun bulunmadığı belirtildi.

Muleka, Standard'dan ayrılmak istiyor

Standard, Kongolu forveti 2020'de 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti. Muleka'nın Belçika ekibi ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Standard, genç oyuncuyu tutmak istiyor. Ancak aylık ücreti 5 bin Euro olan Muleka takımda kalmak istemiyor. Öte yandan; Muleka'nın bonservisinin %50'si eski kulübü TP Mazembe'da.

Senin için hazırladığımız haberler