Belçikalı yüzücüden koronavirüs sonrası flaş karar!

17.04.2020 - 11:12 | Son Güncellenme: 17.04.2020 - 11:12

Tüm spor organizasyonları üzerinde negatif etkiler bırakan koronavirüs salgını, Belçikalı yüzücü Pieter Timmers'in de flaş bir karar almasına sebep oldu. Timmers, kariyerine nokta mı koyacak? Tokyo Oyunları için ne karar verdi? Açıklama yaptı...

Koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları için Belçikalı yüzücü Pieter Timmers, şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Timmers, yarışlara katılıp katılmayacağı konusunda sorulan soruya yanıt verdi.

Pieter Timmers: “Olimpiyat Oyunları’na katılmayacağım”

2016 yılında Rio Olimpiyatları'nda 100 metre serbest stilde gümüş madalya kazanan Timmers, bu yıl kariyerine son vereceğini belirterek, "Oyunların gelecek yıla ertelenmesi planlarımı bozdu. Hayatımda yeni başlangıçlar yapmak istiyorum ve planlarımı değiştirmek istemiyorum. 2021'de Tokyo'daki Olimpiyat Oyunları'na katılmayacağım" dedi.

Pieter Timmers: ”Bu kararı çok düşündüm”

Ağustos ayında Budepeşte'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda şartlar elverirse yarışarak madalya kazanmayı da istediğini söyleyen Timmers, "Umarım bu yılı madalya için savaşarak tamamlayabilirim. Verdiğim karardan eminim. Bu kararı çok düşündüm" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler