Belçika'nın soyunma odasında ne oldu? Michy Batshuayi'den imalı sözler

Cüneyt Muharremoğlu
02.12.2022 - 14:57 | Son Güncellenme: 02.12.2022 - 15:01

Dünya Kupası'ndan elenen Belçika'da Fenerbahçe oyuncusu Michy Batshuayi, elendikten sonra soyunma odasında yaşananları açıkladı, Romelu Lukaku'nun kaçırdığı gollere gönderme yaptı.

Belçika'nın soyunma odasında ne oldu? Michy Batshuayi'den imalı sözler

AJANSSPOR HABER

Turnuva öncesi 2022 Dünya Kupası'nın favorilerinden biri olarak gösterilen Belçika'da ilk turda elenmenin şoku yaşanıyor. Fas ve Hırvatistan'ın gerisinde kalarak Katar'a veda eden Belçika'da taşlar yerinden oynadı. 

Batshuayi soyunma odasında yaşananları anlattı

İspanyol teknik direktör Roberto Martinez görevini bıraktı. Belçika Milli Takımı'nın Fenerbahçe'de forma giyen futbolcusu Michy Batshuayi soyunma odasında yaşananları anlattı.

"Ağlayan çok futbolcu vardı"

Hırvatistan ile 0-0 berabere biten maçın ardından Martinez'in soyunma odasında kararını açıkladığını söyleyen Batshuayi, "Şaşırdık, bunu bize ağlayarak söyledi. O konuşurken ağlayan çok futbolcu vardı" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Belçika'da Roberto Martinez dönemi sona erdi
Habere Git

İmalı sözler: İşim gol atmak

Fenerbahçe futbolcusu, elendikleri için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Kendisi yerine oynayan Romelu Lukaku'nun 3 mutlak golü kaçırmasına gönderme yapan Batshuayi şöyle konuştu: "Elenmeyi hak ettiğimizi söyleyemeyeceğim. Ama sadece 1 kez kazandık. Daha iyi oynamalıydık. Ben bir forvet oyuncusuyum ve işim gol atmak. Son maçta oynamamak hayal kırıklığı yarattı."

"Soyunma odasında pişmanlık var"

Michy Batshuayi, bazı Belçikalı futbolcuların son kez Dünya kupası'nda oynadıklarını belirterek  "Bu hazırlık maçı değil. 4 yılda bir oluyor ve normal olarak soyunma odasında pişmanlık var" diye konuştu.

Belçika'da yaş kavgası

Batshuayi'nin sözleri akla Belçika Milli Takımı'nda çıkan yaş kavgasını akla getirdi. Manchester City forması giyen takımın yıldızı Kevin de Bruyne, "Dünya Kupası'nı kazanmak için çok yaşlıyız" dedi. De Bruyne'un bu sözleri savunmanın ortasında oynayan ikili 35 yaşındaki Jan Vertonghen ile 33 yaşındaki Toby Alderweireld'e söylediği ileri sürüldü.

İlgini Çekebilir
Belçika soyunma odası küs!
Habere Git

"Forvet oyuncuları yaşlı olduğu için gol atamadı"

Verthongen ise Fas ile 2-0 kaybedilen Fas maçından sonra 'yaşlı' sözlerine şöyle yanıt verdi: "Söyleyebileceğim çok şey var ama en doğrusu sanırım bunu kameralar önünde söylememek. Evet, Fas karşısında gol atamadık çünkü hücum oyuncularımız çok yaşlı." 

Belçika, Dünya Kupası'nda ne yaptı?

Katar 2022'ye Michy Batshuayi'nin attığı golle 1-0'lık Kanada galibiyetiyle başlayan Belçika ikinci maçında Fas'a 2-0 kaybetti. Son maçında Hırvatistan ile 0-0 berabere kaldı. 4 puan toplayan Belçika, 7 puanlı Fas ve 5 puanlı Hırvatistan'ın gerisinde kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler