Belhanda, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yanıt verdi!

15.06.2021 - 21:26 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 09:05

Belhanda, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamalarına yanıt verdi. Mustafa Cengiz, Belhanda ile ilgili FIFA, ödemeler ve sözleşme açıklamasında bulunmuştu.

Belhanda, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yanıt verdi!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Süper Lig 2020-21 sezonunun ikinci yarısında sözleşmesini feshettiği Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın avukatı Thomas Normand, müvekkilinin, maaşlarının ödenmesi için pandemi döneminde FIFA'ya başvurmadığını, sözleşmenin tek taraflı feshi sonrası dava açtıklarını belirtti.

'Pandemi döneminde bir başvuru olmadı'

Normand, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in Belhanda hakkındaki sözlerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Müvekkilim, kulübün mali açıdan zorlandığı pandemi döneminde maaşlarının ödenmesi için FIFA'ya herhangi bir başvuruda bulunmadığının bilinmesini istiyor." ifadesini kullandı.

'FIFA'da dava, sözleşme feshi sonrası'

Açıklamada, "Bu süreçte maaş ödemelerinde yaşanan gecikmelere rağmen oyuncu, eski kulübüyle her zaman dostane bir çözüm yolu aramıştır. Maaşında indirime gidilmiştir. Fakat Galatasaray'ın sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi sonrası oyuncu, sözleşmenin ihlal sebebine itiraz etmek ve alacaklarının ödenmesi için FIFA'da dava açmaya karar vermiştir." denildi.

Mustafa Cengiz, Belhanda ile ilgili neler dedi?

GSTV'de yayımlanan "Gündem Özel" programında basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayan Mustafa Cengiz, "Belhanda'yı gönderdiğim için asla pişman değilim. Belhanda ve Feghouli bizi FIFA'ya verdi. Üç kişi yapılandırmadaki yüzde 15'i kabul etmedi. Bizi tehdit etti. Bu bizi üzüyor. Eleştirdiğimiz Falcao bile indirim yaptı, en başta Muslera yaptı. Belhanda'nın son açıklaması bardağı taşıran son damla oldu." açıklamasında bulunmuştu. Cengiz'in açıklamalarının tamamını aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim ve Falcao sözleri! Seçimde hangi adayı destekleyecek?
 

Senin için hazırladığımız haberler