Belhanda Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı!

24.10.2019 - 17:23 | Son Güncellenme: 24.10.2019 - 17:23

Belhanda Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı!

Galatasaray'da kötü performansı ve son Real Madrid maçında eleştirilerin odağında yer alan Younes Belhanda için Faslı oyuncunun temsilcisi olan William D'avila bazı açıklamalar yaptı. Belhanda, Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte o açıklamalar...

William D'Avila: "Galatasaray, Belhanda'dan memnun"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan D'avila, "Ocak'ta ayrılması söz konusu değil. Galatasaray ondan memnun. Fatih Terim ayrılmasını istemiyor. Ayrıca Belhanda'da aynısını düşünüyor. Şimdi ayrılması mümkün değil. Kulüp ondan gerçek anlamda çok memnun, Yüzde yüz, hatta yüzde 1000 onunla devam etmek istiyorlar" dedi. 

William D'Avila: "Belhanda oynadığında nasıl sonuçlar alındığı ortada"

Faslı futbolcunun başarılı olduğunu iddia eden William D'Avila, "Kontrol etsinler, Belhanda'nın oynadığı maçlarda kazanıyor. Oynamadığı maçlarda ne oluyor; sonuca baksınlar. Son maçta olanları gördüm. Bu ilk kez olmuyor. Bu Belhanda ile Galatasaray arasındaki tutkulu hikâyeyi gösteriyor. Ben özellikle son üç ayda her şeyi yakından gözlemledim. Belhanda oynadığı zaman Galatasaray'ın nasıl başarılı sonuçlar aldığını, oynamadığı zaman ise başarısız olduğunu görüyorum" ifadelerini kullandı.

Belhanda'nın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Sarı-kırmızılı futbolcunun Galatasaray'la olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek. Sarı kırmızılı takımda çok iyi bir sözleşmesi bulunuyor.

Belhanda'ya transfer teklifi var mı?

Geçen yaz olduğu gibi devre arasında da kendisine talip olan herhangi bir takım bulunmuyor.

Belhanda sözleşmesinin sonuna kadar kalmakta ısrarcı

Bütün bunlardan dolayı onun için en iyi seçenek sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalmak konusunda ısrar etmesi.

Senin için hazırladığımız haberler