Belhanda için Al Gharafa talip oldu

02.01.2019 - 04:23 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 04:23

 Galatasaray'da  Younes Belhanda için Katar medyasından bir transfer iddiası geldi.

Faslı oyuncunun Katar Ligi takımlarından Al Gharafa'nın transfer etmek istediği belirtildi. Katar Medyasından Alkass Channel'in haberine göre kulüpler görüşme halinde.

Galatasaray'ın eski Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i  kadrosunda bulunduran Al Gharafa'nın, Hollandalı oyuncunun Amerika Ligi MLS'e transfer olması halinde Belhanda için girişimde bulunabileceği bildirildi.

Katar basınında çıkan haberde, teknik direktör Christian Gourcuff'ın listesinde Belhanda olduğu belirtildi.

Katar medyasında Sneijder'in  MLS'ye gitmek istediği konuşuluyor.

Belhanda'nın menajeri William D'Avila

Galatasaray taraftarı ise Belhanda konusunda ikiye ayrılmış durumda. Belhanda'yı  disiplinsiz bulan bazı taraftarlar ve Belhanda kalitesinde bir oyuncunun bulunamayacağını düşünen taraftarlar fikir ayrılığı yaşıyor.

Younes Belhanda geçtiğimiz günlerde menajer William D'Avila ile çalışmaya başlamıştı.

Belhanda'nın isminin Monaco ve Nice ile de anılmasınıa rağmen, Faslı oyuncunun Galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin euro kazanması  Avrupa takımlarının çekinmesine neden oluyor. Öte yandan, Galatasaray Belhanda'nın ayrılması konusunu resmi teklif gelmesi durumunda masaya yatıracak.

Sarı kırmızılı takımın geçtiğimiz sezon başında 8 milyon 750 bin Euro'ya transfer ettiği Faslı oyuncu Belhanda, Galatasaray forması ile çıktığı 50 karşılaşmada 3 gol atarken 15 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler