Belhanda için flaş transfer iddiası! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

27.01.2018 - 17:45 | Son Güncellenme: 27.01.2018 - 17:45

Belhanda için flaş transfer iddiası! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısındaki ikinci maçına da yedek kulübesinde başlayan Younes Belhanda için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Sezon başında Dinamo Kiev’den önemli bir yatırım yapılarak alınan Belhanda için Galatasaray macerasının sonu gelmiş olabilir.

Werder Bremen'den Belhanda'ya kanca!

Fransız RMC Sport’un haberine göre Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, Faslı oyuncuyu uzunca bir süredir yakından takip ediyor. Birçok maçta Belhanda’yı izleyen Alman ekibinin transfer için Galatasaray’la görüşeceği kaydedildi.

Eski kulübü Nice de devrede!

Öte yandan geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Nice’in da Belhanda için girişimde bulunabileceği iddia edildi. Fransız ekibi Wesley Sneijder’den istediğini alamamış ve onu Al-Gharaffa’ya satmıştı.

Galatasaray, 27 yaşındaki orta saha için Dinamo Kiev’e net 8 milyon Euro bonservis ücreti ödemiş ve oyuncuyla 2021 yılına kadar süren bir sözleşme imzalamıştı. Belhanda’nın yıllık garanti ücreti 3.35 milyon euroydu.

Bu sezon 18 maçta forma giyen Belhanda 2 gol 6 asistlik bir performans sergilemişti. 

Yıldız oyuncu, Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçı olan Kayserispor deplasmanında yedek soyunmuş ve süre almamıştı. FAtih Terim, içeride oynanan Osmanlıspor maçında da onu yedek kulübesinde tuttu.

Ndiaye izin istemişti!

Takımın bir diğer yıldız ismi Badou Ndiaye, aldığı teklifler karşısında kafasının karışması nedeniyle teknik heyetten izin istemiş ve Osmanlıspor maçı kadrosundan çıkarılmıştı. 

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, ödemeler konusunda 4 ay geriden geldiklerini söylemişti. Sarı kırmızılı ekip, Ndiaye ve Belhanda'nın satışlarıyla birlikte mali anlamda bir ölçüde rahatlayabilir.

Taraftarlar da Yellow Friday kampanyasıyla birlikte insanları kulübe yardıma çağırmıştı ve cuma günü GS Store'da 5 milyon TL'nin üzerinde satış yapılmıştı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler