"Belhanda için İstanbul'a geldiler"

10.06.2020 - 15:43 | Son Güncellenme: 10.06.2020 - 15:54

Belhanda, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Katarlılar, Belhanda için ne kadar bonservis bedeli öneriyor? Katarlılar, Belhanda transferini bitirmek için İstanbul'a mı geldi? Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'a kaç yıllık sözleşme önerdi? Fatih İlek tüm bu soruları Spor Kazanı programında yanıtladı.

"Belhanda için İstanbul'a geldiler"

Belhanda, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Katar ekipleri Belhanda için ne kadar bonservis önerecek? Sarı kırmızılı takım Oğulcan Çağlayan'ı transfer edecek mi? FIFA menajeri Fatih İlek, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Resmi teklif birkaç gün içerisinde gelecek!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Fatih İlek, "Şu an Belhanda için resmi bir teklif yok ancak son aşamaya geldik. Katarlılar şu anda İstanbul'da ve teklifin son halini hazırlıyorlar. Birkaç gün içerisinde resmi teklif gelecek. Birlikte hareket edebilirsek Belhanda'yı oraya götüreceğiz. Kulüpler şu anda yüksek maaliyetli oyuncuları elden çıkarmak istiyor. Şu anda transferde son düzlüğe girdik. Teklif öncelikle kulübe ulaşmalı" şeklinde konuştu.

"Belhanda için İstanbul'a geldiler"

Fatih İlek, Belhanda için 1 Katar kulübünün şu anda İstanbul'da olduğunu söylerken, "Teklif kulübe ulaştıktan sonra kulüplerin isimlerini açıklayacağım. Al Duhail ve Al Rayyan kulüplerinin Belhanda'ya büyük bir ilgisi var. Bu iki kulüpten bir tanesi şu anda İstanbul'da. Bu iş 2 gün içerisinde sonuçlanacaktır" dedi.

Galatasaray, Belhanda'dan ne kadar bonservis bekliyor?

Galatasaray'ın yaklaşık olarak 5 milyon Euro'luk bir beklentisi olduğunu ifade eden İlek, "O yaştaki her furbolcunun yapacağı son bir sözleşmesi vardır. Burada oyuncu tercihini akıldan yana kullanacaktır. İstanbul'dan ayrılmak kimse istemez ancak şartlar oluştuktan sonra bu gerçekleşecektir. Burada önemli olan Galatasaray'ı ikna etmek.

Galatasaray'ın 5 milyon Euro'ya yakın bir beklentisi var. Galatasaray'ın burada bir yatırımı söz konusu. Belli bir beklenti olması çok doğal. Galatasaray'ın kabul edeceği bir teklif çıkartmaya çalışıyorum. Galatasaray'ın hayır diyemeyeceği bir teklif olacak" şeklinde konuştu.

Pastore'ye İngiltere'den teklif!

Javier Pastore'nin Türkiye temsilcisi Fatih İlek konuşmasının sonunda Pastore'nin geleceğine dair konuştu. İlek, "Pastore geçtiğimiz hafta Westham United'dan bir teklif aldı. Oradan gelen bu teklif oyuncunun kafasını karıştırdı. Pastore'nin şu anda 2 günlük bir düşünme süresi var. Pastore iki gün içerisinde kararını verecek" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler