Belhanda için yeni pazarlık! '3.5 verin bırakalım'

12.08.2020 - 22:52 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 22:54

Son dakika transfer haberleri... Belhanda, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Sarı - kırmızılı takım, transfer için bütçe arayışında. Bu nedenle Belhanda'nın gönderilmesi de gündemde. Belhanda için devrede olan takım ise Al İttihad. İşte bu transferden son detaylar...

Belhanda için yeni pazarlık! '3.5 verin bırakalım'

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da sözleşmesinin son yılına giren Younes Belhanda’yı satmak için çalışmalara devam ediyor. Sarı-kırmızılılar hem Belhanda’dan sıcak para elde etmek hem de Finansal Fair Play kuralları kapsamında sattığın kadar al dengesi için hareket alanı açmak istiyor.

Yaklaşık 20 gün önce Faslı futbolcunun menajerine direktif veren sarı-kırmızılı yönetim, temsilci bir teklif getiremeyince Belhanda’nın bonservis fiyatını 3.5 milyon Euro’ya kadar çekti. 2019’da yine aynı futbolcu için görüşülen Al İttihad kulübüne de haber gönderildi. Fakat Belhanda Suudi Arabistan Ligi’nde oynamak için en az 5 milyon 5 buçuk milyon aralığında bir maaş istiyor. 

Suudiler ise hem bonservis parası verip hem de bu maaşı karşılayamacaklarını belirtirken, Belhanda’dan istenen bonservisini alıp gelmesi. 

Galatasaray için durum bu noktada çıkmaza girerken, oyuncu mevcut maaşından da indirim yapmaya yanaşmıyor.

Senin için hazırladığımız haberler