Belhanda ve Maicon için flaş sözler!

20.06.2017 - 15:55 | Son Güncellenme: 20.06.2017 - 15:55

Belhanda ve Maicon için flaş sözler!

AJANSSPOR ÖZEL – Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılıların Younes Belhanda ile her konuda anlaşma sağladığı gündemdeki sıcaklığını korurken, daha önce futbolcunun menajerliğini üstlenen Ayhan Yeşilbaş, Radyospor’a özel açıklamalarda bulundu.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Yeşilbaş, çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Yeşilbaş’ın yaptığı açıklamalar :

"Torunoğulları ve Belhanda görüşemedi"

Geçen sene itibarıyla Belhanda’nın Türkiye yetkileri bendeydi. Beşiktaş ile bu konuyu görüştüm. Erdal Torunoğulları’nı gönderdik konuşmaya. Kamp esnasında Belhanda, “Beşiktaş yönetimi gelsin görüşelim” dedi. Sonrasında Erdal Torunoğulları, Belhanda ile görüşmeye gitti ama oyuncu ile kendisini buluşturamadık. Ben de çok zor durumda kaldım. Erdal Torunoğulları ve Belhanda görüşemedi. Sonrasında futbolcunun kampı terk etmesi bizi sıkıntıya soktu. Şu an Belhanda’nın yetkileri bende değil. Sanırım bu görüşmeyi Ahmet Bulut gerçekleştiriyor. Bunlar benim duyumlarım.

1 hafta öncesinde bana Cabbar adında biri, ”Belhanda Beşiktaş’a gelmek istiyor ve Beşiktaş’ta oynamak istiyor. Arzu ederse Beşiktaş yönetimi hemen getirelim” şeklinde mesaj attı. Yaklaşık 4-5 gün önce oldu bu. Cabbar, Fransa’da Cannes kulübünün altyapı sahibi. Orayı işleten ve oranın işleyişinden sorumlu. Belhanda ile de çocukluğundan beri tanışıyorlar. İlişkileri çok iyi. “Haftaya Salı veya Çarşamba günü biz gelelim Türkiye’ye görüşelim, kimsenin haberi olmasın” dedi.

"Galatasaray'a zarar verebilir"

Belhanda’nın karakter yapısı çok kötü. Ben Galatasaray’a karakter anlamında çok zarar vereceğini düşünüyorum. Karakteri çok bozuk olan bir futbolcu. Bence Galatasaray’a çok büyük zararlar verebilir. Hem Beşiktaş’a hem de Galatasaray’a oynuyor. Galatasaraylı yetkililer bence Belhanda’ya dikkat etsinler.

"Polemik yapma amacında değilim"

Belhanda ile geçen sene kötü olaylar yaşadıktan sonra polemik yapma amacında değilim. Ben, bana gelen bilgileri yönetim ile paylaşma durumundayım. Ben sonuçta Türk’üm. Galatasaray hem bir Türk kulübü hem de büyük bir camia. Bu sebeple Galatasaray’a zarar gelmesini istemem.

"Belhanda'yı Beşiktaş'a getirseydim..."

Geçen sene Beşiktaş’a Belhanda’yı getirseydim büyük bir mahcupluk yaşayacaktım. Erdal Torunoğulları ve yönetim ile bu sebepten dolayı olumsuz durumlar yaşadık. Belhanda için Beşiktaş yönetimi geri dönüş yapmadı. Daha doğrusu yapmak istemedi.

Belhanda için 9 milyon Euro’luk bir teklif sunulmuş. Galatasaray, Dinamo Kiev’e toplamda 9 milyon euroluk bir teklif sundu. Ödeme konusu henüz belli değil. Anlaşmanın da  % 90 olduğu belirtildi. Montpellier, Belhanda satılırsa 9 milyon Euro’nun 2 milyon Euro’sunu alacak.

Belhanda'nın maaşı ne kadar olacak?

Oyuncu ile her konuda anlaşıldı ama karakter sebebiyle Belhanda, “Ben gelmek istemiyorum” şeklinde de beyan belirtebilir. Belhanda’nın alacağı maaş henüz belli değil ama yıllık maaşı en az 2.5 milyon Euro olacak.

Maicon transferi hakkında...

Maicon hakkında görüşmeler sürüyor. Gelirse iyi bir futbolcu kazanmış olacak Galatasaray. Görüşmeler ve Galatasaray’ın ilgisi olduğunu biliyorum. Brezilya kaynakları da Galatasaray’ın Maicon konusunda çok istekli olduğunu ve anlaşma noktasında olduklarını belirtiyor.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler