Belhanda yöneticilere yüklendi, tercüman çevirmedi! Resmi site...

07.03.2021 - 22:09 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 12:21

Galatasaray haberleri... Galatasaray forması giyen Younes Belhanda, 2-2 biten Sivasspor maçı sonrasında yöneticileri de eleştirdi. Zemin üzerinden eleştiriler yapan Belhanda, yöneticileri eleştirmesine karşın tercüman futbolcunun bu sözlerini çevirmedi. İşte detaylar...

Belhanda yöneticilere yüklendi, tercüman çevirmedi! Resmi site...

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçın ardından Younes Belhanda, dikkat çeken açıklamalara imza attı. Faslı futbolcu aslında Galatasaray yöneticilerini eleştirdi ancak; kulübün tercümanı Belhanda'nın sözlerini çevirmedi.

Belhanda yöneticileri eleştirdi, tercüman çevirmedi

Younes Belhanda maç sonu röportajında, "Yöneticiler Instagram ve Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenmeliler" dedi. Ancak; kulüp tercümanı bu cümleleri çevirmedi.

Tercüman nasıl çevirdi?

Tercüman maç sonu röportajı ise "Böyle saha koşullarında geri dönüş yapmak zor. Biz daha çok pas oynayan takımız. Bu sahaya çare bulunması lazım. İstediğimiz oyunu böyle oynayamıyoruz. Sahanın daha iyi olması lazım. Antrenman sahamız bile buradan çok daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının getirilip buranın düzeltilmesi lazım" şeklinde çevirdi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek

Bilindiği üzere Younes Belhanda'nın sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona erecek. Galatasaray'daki 4. sezonunu yaşayan futbolcu, 3 milyon 350 bin Euro yıllık ücret kazanıyor.

Belhanda'nın Galatasaray performansı 

2021-21 Sezonu

▶27 maç - 8 gol - 3 asist 

2019-20 Sezonu

▶33 maç - 7 gol - 3 asist 

2018-19 Sezonu 

▶35 maç - 4 gol - 7 asist 

2017-18 sezonu 

▶35 maç - 3 gol - 10 asist 

Galatasaray'ın resmi sitesinde Belhanda'nın açıklamaları

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde de Younes Belhanda'nın açıklamaları yer aldı. Söz konusu haberde de Belhanda'nın açıklamaları tercümanın ifade ettiği şekliyle paylaşıldı. Haberde, "Sosyal medyada ve gazetelerde sahanın ne koşulda olduğunu görüyorsunuz. Sahanın daha iyi olması lazım. Florya’daki antrenman sahamız bile buradaki sahadan daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi uzmanlarını tutup burasının düzeltilmesi gerekiyor" ifadeleri dikkati çekti.

Senin için hazırladığımız haberler