Belhanda'dan Galatasaray maçı ve Fatih Terim açıklaması

Ali Bozkurt
07.01.2024 - 19:12 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 19:23

Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra tatilini İstanbul'da sürdüren Younes Belhanda, Galatasaray-Konyaspor maçını izlemeye geldi. Yıldız oyuncudan Fatih Terim ve Galatasaray açıklaması geldi.

Belhanda'dan Galatasaray maçı ve Fatih Terim açıklaması

AJANSSPOR HABER

Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlamayan Younes Belhanda, İsanbul'da tatilini sürdürürken Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşmayı izlemeye geldi. Yıldız oyuncu maçtan önce açıklama yaptı. Detaylar...

''Galatasaray maçına bir futbolsever olarak geldim''

Galatasaray maçı öncesi Salim Manav'a özel açıklama yapan Belhanda, ''Henüz bir takımla anlaşmadım. Hakkımda hayırlısı olsun. Bugün Galatasaray maçına bir futbolsever olarak geldim. Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.'' dedi.

Fatih Terim'in kendisiyle ilgili sözleri için ise gülümsedi ve "Teşekkür ederim" dedi.

Fatih Terim Belhanda sorusunu cevaplamıştı

Adana Demirspor'dan ayrılan Younes Belhanda'nın yeni takımı merakla beklenirken deneyimli teknik direktör, düzenlediği basın toplantısında bu soruya açıklık getirdi. Terim, "Belhanda ve Bakasetas'ı Yunan takımına transfer etmeyi düşünüyor musunuz" sorusu üzerine, Adana Demirspor'dan ayrılan Faslı futbolcunun Katar'a gideceğini açıkladı. Tecrübeli teknik adam, Bakasetas için ise açıklama yapmadı.

"Transferin memleketi olmaz. Belhanda çok önemli, çok büyük oyunculardan bir tanesidir. Ama seçimini yaptı diye biliyorum ben. Büyük ihtimalle Katar'a gidiyor diye biliyorum. Ben kendi takımıma baktıktan sonra bir rapor vereceğim; bu arkadaşlar kalabilir, bunlar gidebilir, bu bölgelere oyuncu istiyorum diye"

Trabzonspor'da Belhanda sesleri

Adana Demirspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Younes Belhanda, Trabzonspor'un transfer listesinde. Trabzonspor'dan ayrılacağı konuşulan Bakasetas'ın yerine Belhanda bordo-mavililerin radarına girdi.

Terim ile buluşabilir

Younes Belhanda'nın yeni takımı için bir diğer iddia'da Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos oldu. Terim'in eski öğrencisini yeni takımında görmek istediği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler