Belhanda'dan gelecek parayla Fenerbahçe'ye transfer çalımı!

03.07.2020 - 10:16 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 10:19

Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları devam ediyor. Younes Belhanda ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye Belhanda'dan gelecek parayla transfer çalımı atmak istediği iddia edildi. Galatasaray, hangi futbolcuyu transfer edecek?

Belhanda'dan gelecek parayla Fenerbahçe'ye transfer çalımı!

DETAY HABER - AJANSSPOR

Süper Lig’de şampiyonluk yarışının gerisine düşen ve ipi göğüsleme şansı zayıflayan Galatasaray, gelecek sezon için transferde düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin de transfer gündemine gelen İrfan Can Kahveci’yi gündemine aldı. İrfan Can Kahveci, Galatasaray’a transfer olacak mı? Detaylar ve son gelişmeler haberde.

Galatasaray, İrfan Can Kahveci’yi transfer etmek istiyor

Sabah’ın haberine göre; Mert Hakan Yandaş’ı Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, adı Fenerbahçe ile anılan İrfan Can Kahveci’ye talip oldu.

Belhanda’dan gelecek para İrfan için kullanılacak

Bir sonraki sezondan itibaren yabancı sayısı konusundaki düzenlemeyi de hesaba katan yönetim, Younes Belhanda’yı elden çıkaracak ve Belhanda’dan gelecek parayı da İrfan Can Kahveci transferinde kullanacak.

İrfan Can Kahveci’nin sözleşmesi ne zaman bitecek?

Henüz Medipol Başakşehir’e resmi teklif yapılmadı. 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Avrupa’dan beklenen transfer teklifi gelmedi

Öte yandan İrfan Can da büyük bir takımda oynamaya sıcak bakıyor. Futbolcunun Avrupa’ya transfer hayali olsa da Avrupa piyasasından henüz beklenen teklifin gelmediği öğrenildi.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

İrfan Can Kahveci, bu sezon Başakşehir’de 34 maçta 2884 dakika süre aldı ve 6 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Futbola başladığında sol bekti

Hemen hemen her futbolcunun futbola başladığında mevkisi farklı olabiliyor. İrfan Can Kahveci, futbola ilk başladığında sol bekti. İrfan Can, geçmişte sol bek oynamanın kendisini çok geliştirdiğini daha önce kendisiyle yapılan bir röportajda dile getirmişti.

İrfan Can Kahveci’nin beğendiği futbolcular kimler?

İrfan Can Kahveci’nin beğendiği futbolcular arasında Fenerbahçe’nin unutulmaz kaptanı Alex de Souza, Beşiktaş efsanesi Sergen Yalçın ve Brezilya futbolunun eski yıldızlarından Ronaldinho bulunuyor. İrfan Can, Mesut Özil’i ilgiyle takip ediyor. Ayrıca, Gençlerbirliği’nde oynayan Stancu’nun futbol yaşantısını örnek alıyor.

Futbol dışında da meziyetleri var

İyi bir masa tenisi oyuncusuyum. Masa tenisi oynamayı gerçekten de çok seviyorum ve boş zamanlarımda mutlaka oynuyorum. Aslında yaradılıştan gelen bir durum herhalde, ben sporcu olmak için doğmuşum diyebilirim. Basketbol ve voleybol oynarım, ayrıca da iyi yüzerim.

Senin için hazırladığımız haberler