Belhanda'nın halefi bulundu! İşte o isim!

25.03.2019 - 10:27 | Son Güncellenme: 25.03.2019 - 13:27

Belhanda'nın halefi bulundu! İşte o isim!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın son haftalardaki formda yıldızı Younes Belhanda'nın geleceği merak ediliyordu. Belhanda'nın takımdan ayrılacağı öne sürülürken; yıldız oyuncunun halefini de sarı-kırmızılılar buldu.

Belhanda'nın transferde talibi çok

29 yaşındaki Faslı yıldızın ocak ayında Arap ekipleriyle gelecek sezonda başlamak üzere anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Hatta yönetimin de bonservis konusunda 9 milyon euro'ya el sıkıştığı öne sürülmüştü.

Belhanda'nın ayrılığı söz konusu olabilir

Bu iddialar yönetim, teknik heyet ve futbolcu tarafından yalanlanmamış ve havada kalmıştı. Ancak Faslı oyuncunun yüksek formu bu transferin rafa kalkabileceği sinyallerini verdi.

Galatasaray, Belhanda'nın alternatifini belirledi

Belhanda'nın durumu biraz da şampiyonluğa bağlı. Başarı gelmezse yüksek maliyeti nedeniyle Faslı 10 numara gönderilecek. Belhanda'nın alternatifi ise çoktan hazır.

Yunus Mallı, Galatasaray'ın transferdeki hedefi

Ocak 2017'de 12.5 milyon euro'ya Mainz'dan Wolfsburg'a transfer olan ancak son haftalarda gözden düşerek forma bulamayan Yunus Mallı ilk hedef.

Yunus Mallı transferinde Fatih Terim rol alacak

27'lik gurbetçi yıldızı A Milli Takım'a ilk davet eden ismin Fatih Terim olması da dikkat çekiyor. Yunus, Katar ile 2015'te yapılan özel maçta forma giymişti. Yunus, Katar ile 2015'te yapılan özel maçta forma giymişti.  Bu transferde Terim'in büyük bir rol olması bekleniyor. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler