Belhanda'nın yeni takımı belli oldu! Başkandan açıklama

29.05.2021 - 18:31 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 18:41

Son dakika transfer haberleri... Eski Galatasaraylı Younes Belhanda, Montpelliler ile anlaştı mı? Kulübün başkanından Belhanda - transfer açıklaması geldi.

Belhanda'nın yeni takımı belli oldu! Başkandan açıklama

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde gönderildikten sonra bir süredir adı pek çok takım ile anılan Belhanda için, Montpelliler’den transfer açıklaması geldi. 

 

 

'Belhanda, Montpelliler'e dönmek istiyor'

Fransız ekibinde başkan Laurent Nicollin, Belhanda'nın Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kendisini aradağını ve görüşmek istediğini söyleyip, ''Benimel konuşup Montpellier'e geri dönmekten çok mutlu olacağını söyledi. Bazı prosedürler de var. 10 gün önce tekrar görüştük. İkimiz de aynı noktadayız. Kesinlikle Montpellier'e geri dönmek istiyor.'' diye konuştu. 

'Yüzde 90 oranında anlaşma sağladık'

Faslı futbolcu ile büyük ölçüde anlaştıklarını söyleyen Nicollin, ''Bizim teklifimizden daha iyi ekonomik koşulları olan seçenekleri var ama ailesiyle birlikte buraya dönmek istiyorlar. O üst düzey bir oyuncu. Geri dönmek istediği için mutluyum ve gurur duyuyorum. Yüzde 90 oranında anlaşma sağladık'' şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yaşadığı takıma geri dönüyor

Faslı orta saha oyuncusu 2011-2012 yılında Montpellier ile Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmıştı. 31 yaşındaki oyuncu, Fransız kulübüyle çıktığı 144 maçta 29 gol ve 19 asist ile oynamıştı.
 

Belhanda'nın Galatasaray'daki kariyeri

Galatasaray'dan da olaylı bir şekilde ayrılan Yoounes Belhanda, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 131 maçta 22 gol ve 26 asist kaydetti. 
 

Belhanda'nın Galatasaray'dan ayrılığı

Galatasaray'da 7 Mart'ta oynanan Sivasspor maçı sonrası Younes Belhanda, sahanın zeminiyle ilgili sert açıklamalar yapmış "Yöneticiler sosyal medyada gezmek yerine sahanın zeminiyle ilgilenmeliler" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Daha sonra Belhanda'nın bu sözleri pahalıya mal olmuş ve oyuncunun sözleşmesi feshedilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler