Belhanda'nın yerine dünya yıldızı

23.03.2021 - 09:40 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 09:50

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Younes Belhanda ile yollarını ayıran Galatasaray'da gündeme Inter'in Şilili yıldızı Arturo Vidal'ı listesine ekledi. İşte Galatasaray - Arturo Vidal transferinde son durum...

Belhanda'nın yerine dünya yıldızı

Younes Belhanda'nın sözleşmesini tek taraflı fesheden Galatasaray gelecek sezon 10 numara pozisyonunda sıkıntı yaşamak istemiyor. 

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Aslan'da bir yandan da gelecek sezonun planlanması hazırlanıyor. 

Transfer listesine birçok ismi ekleyen Cimbom son olarak Inter'den ayrılmak isteyen Arturo Vidal'in menajeri ile temasa geçti. 

Fotomaç'ta yer alan habere göre Medel'i Beşiktaş'a götüren menajer Felicevic, sarı-kırmızılıların önüne Arturo Vidal'ı getirdi.

Inter'den ayrılmaya hazırlanan Şilili oyuncunun bonservisini bedelsiz alabileceğini yıllık ücretinin karşılanması durumunda Galatasaray'da oynayabileceğini iletti.

Terim kararı merak konusu

Daha önce, "Kariyere para vermeyeceğiz" diyen Fatih Terim'in, 33 yaşına gelen Vidal'a onay verip vermeyeceği ise bilinmiyor. Vidal, Marsilya'nın da gündeminde yer alıyor.

10 numara da oynuyor

Leverkusen, Juventus ve Bayern forması giyen Vidal, sezon başında Barcelona'dan bedelsiz olarak İnter'e geçmişti.

23 maçta oynadı

İtalyan ekibinde, 23 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu, ligde 1 gol, 2 asist ile oynadı. Vidal hem merkez orta saha hem de on numara olarak forma giyebiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler