Belhanda'ya flaş teklif! 10 milyon Euro...

28.07.2019 - 23:29 | Son Güncellenme: 29.07.2019 - 02:29

Belhanda'ya flaş teklif! 10 milyon Euro...

Belhanda'ya  Suudi Arabistan'dan flaş teklif! Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda Suudi Arabistan ligine transfer oluyor! Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Belhanda'ya teklifler geldi. Galatasaray Belhanda'yı satmaya sıcak bakıyor. Belhanda'nın bonservisi dudak uçuklattı!

Galatasaray, 10 numarası Younes Belhanda'yı satıyor! Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ahli, Younes Belhanda için teklifte bulundu. 

Fatih Terim'in de değerini bulması halinde gönderilmesine sıcak baktığı Faslı yıldız, Arabistan yolcusu... Al Ahli ile Galatasaray arasında görüşmeler sürüyor. 

Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ahli, Faslı 10 numara Younes Belhanda için Galatasaray'a 10 milyon euro bonservis ücreti önerdi. Galatasaray ise 12-13 milyon euro talep ediyor. 

Al Ahli ile Galatasaray arasındaki pazarlıkların tamamlanmasının ardından Belhanda transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. Aradaki fark kapandığı takdirde transfer resmileşecek.

Orta sahada Fernando'yu Sevilla'ya satan Galatasaray, 10 Numarası Belhanda'yı da gönderip yerine yeni bir 10 numara alacak.

Daha efektif ve "sorunsuz" bir 10 numara arayışına giren Galatasaray, Belhanda'yı 12-13 milyon euroya satıp genç ve dinamik bir 10 numarayı kadroya monte edecek. (Boxer Dergisi)

Senin için hazırladığımız haberler