“Belki bizden bahsederler”

22.04.2021 - 18:29 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 10:07

Süper Lig’de Gaziantep FK’yi geriden gelip deviren Alanyaspor’un teknik direktörü Çağdaş Atan, maç sonu takımı hakkındaki eleştirilere yanıt verirken medyaya da sitemde bulundu.

“Belki bizden bahsederler”

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 36. haftasında Gaziantep FK karşısında 3-2 galip gelen Alanyaspor’un teknik direktörü Çağdaş Atan maçtan sonra ilginç açıklamalarda bulundu. Sözlerine "Genel bir algı vardı, kapanan savunmaları açamadığımız şeklinde” diyerek başlayan genç çalıştırıcı şöyle devam etti:

'Gerideyken en çok puan alan takımız'

“Ligde 18 puanla geriye düştükten sonra en çok puan toplayan takımız. Bizde bir formsuzluk varmış gibi gösteriliyor. Belki çok ön plana çıktık, beklentileri biz yükselttik."

'Herkes transfer yaptı, biz Bakasetas'ı verdik'

Haklarında algılar üretildiği için konuşmaya karar verdiğini dile getiren Atan, “Devre arası gelmeden iyi konumdaydık. Devre arasında hemen hemen herkes transfer yaptı, biz de Bakasetas'ı kaybettik. Kalite kaybını dinamizmle kapatmaya çalıştık. Kusura bakmayın fazla konuştum ama  üzerine büyük maç yok belki bizden bahsederler” ifadelerini kullandı.

Alanyaspor-Beşiktaş maçında yaptığı çıkış akıllarda

Çağdaş Atan daha önce Süper Lig’in ilk yarısında Beşiktaş’ı 2-1 yendikleri maçın ardından basın toplantısında soru gelmeyince de “Soru yok mu?” diye çıkışmış ve salonu sinirli biçimde terk etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler