Bella Hadid, vaktini spor organizasyonlarında geçiriyor. Bu kez Fransa'da Formula 1...

27.05.2018 - 21:51 | Son Güncellenme: 27.05.2018 - 21:51

Bella Hadid, vaktini spor organizasyonlarında geçiriyor. Bu kez Fransa'da Formula 1...

Dünyaca ünlü manken Bella Hadid rüzgarı bu kez Fransa'da esti. Güzelliğiyle dikkat çeken ABD'li model, Monaco Grand Prix'in de objektiflere pozlar verdi.

Bella Hadid geçen sene New York Knicks'in Madison Square Garden'da oynadığı bir mücadelede heyacan dolu tavırlarıyla dikkat çekmişti. Hadid'in coşkulu halleri medyada ses getirmişti.
Hadid bu sezon da Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid - PSG maçında görüntülenmişti. David Backham ile birlikte Parc des Princes'te mücadeleyi seyreden Hadid, dedikodulara da sebebiyet vermişti.
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 6. yarışı Monaco Grand Prix'sinde, Red Bull-TAG Heuer takımının Avustralyalı pilotu Daniel Ricciardo birinci oldu. Formula 1'de sezonun altıncı mücadelesi, Monaco'nun Monte Carlo kentinin sokaklarında oluşturulan 3,337 kilometrelik pistte 78 tur üzerinden yapıldı. Yarışa "pole" pozisyonunda başlayan Red Bull sürücüsü Daniel Ricciardo'nun yanı sıra arkasındaki Sebastian Vettel (Ferrari), Lewis Hamilton (Mercedes), Kimi Raikkonen (Ferrari) ve Valtteri Bottas (Mercedes), startta yerlerini korudu.
Öndeki pilotlar, 19. tur sonunda "pit stop"larını tamamladı ve 5'i de aynı sırada piste döndü. 29. turdan itibaren otomobilinin motorunda yaşanan güç kaybına rağmen liderliğini koruyan Ricciardo, bu sezon 2'nci, kariyerinin 7. birinciliğine ulaştı. Ricciardo'nun 7.3 saniye arkasındaki Vettel 2'nci, liderden 17 saniye sonra bitişe gelen Hamilton ise 3. oldu. Bu sonuçla puanını 110'a çıkaran Hamilton, şampiyona liderliğini sürdürdü. Büyük Britanyalı sürücüyü, 96 puanla Vettel ve 72 puanla Ricciardo takip etti. Sezonun 7. yarışı Kanada Grand Prix'si, 10 Haziran'da yapılacak.
Roma'nın futbol figürü Francesco Totti de yarışı karısı Ilary Blasi ile yerinde seyretti.
Monaco Prensi Albert II ile karısı Prenses Charlene podyumdaydı.
Zafere ulaşan Ricciardo'yu tebrik eden prens ve prenses şampanya dev şişesinden yudum aldılar.

Fransa'dan eşsiz kareler...

(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler