Galatasaray Yarın Andrea Belotti Transferi İçin Temasa Geçecek!

Akın Ungan
16.08.2022 - 23:44 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 23:59

Galatasaray, Torino'dan ayrılan Andrea Belotti'yi transfer etmek için harekete geçti. Yarın temaslar başlayacak. İşte Cimbom'un Belotti'ye teklif edeceği sözleşme...

Galatasaray Yarın Andrea Belotti Transferi İçin Temasa Geçecek!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Galatasaray, hücum hattına bir takviye daha yapmak için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde bulunan İtalyan yıldız Andrea Belotti'de flaş gelişme yaşandı.

Cimbom yarın temasa geçecek

Dazn İtalya'dan Orazio Accomando'nun haberine göre Galatasaray, Torino'dan ayrılan Andrea Belotti ile yarın sabah temasa geçecek.

İşte teklif edilecek sözleşme

Haberde, Sarı Kırmızılılar'da Dursun Özbek yönetiminin Belotti'ye teklifinin ise 2+1 yıllık sözleşme ve sezon başına 3.3 milyon Euro olacağı belirtildi.

Kluivert giderse Roma'nın planı Belotti

Roma'nın da takip ettiği İtalyan yıldız için Galatasaray devreye girerken, Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde olan bir diğer futbolcu Justin Kluivert'ın, Roma'dan Fulham'a transfer olması durumunda Serie A devinin güçlü bir teklifle Belotti'nin kapısını çalabileceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a kötü haber! Kluivert giderse Belotti de olmaz
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Torino forması ile 23 karşılaşmada görev alan 28 yaşındaki yıldız golcü, 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler