Belözoğlu: "Haklılığımız ortaya çıktı, tescil de edilmeli"

03.07.2020 - 11:19 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 11:21

Fenerbahçe'nin deneyimli kaptanı Emre Belözoğlu, 3 Temmuz şike kumpasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu: "Haklılığımız ortaya çıktı, tescil de edilmeli"

FETÖ'nün 3 Temmuz şike kumpasına ilişkin FB TV'ye konuşan Emre Belözoğlu, adalete güvendikleri söyledi ve "haklı davamızı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Belözoğlu, şöyle konuştu:

"Dimdik ayakta durduk"

"Başlı başına aslında sayfalara sığmayacak, ansiklopedilere sığmayacak, yaşanmışlıkları çok acı, Fenerbahçe’nin örnek olacağı destansı bir mücadele var ortada. Biz haklı şampiyonluk yaşadığımız süreçte takımımızın ne yazık ki sıkıntılı sürece itilişinde takımın içinde bir oyuncuydum. Ayakta durmamıza en büyük vesile taraftarın, camianın dimdik durmasıydı.

Bizi farklı kılan en büyük değerimiz bu. Türkiye’ye örnek olacak bir sürecin başlangıcı oldu duruşumuz. Bunları söylerken herkes samimi olduğumu biliyordur. O dönemde futbola odaklanmak inanın kolay değildi. Türkiye’nin geçtiği süreci düşünce zor bir süreçti. Fenerbahçe bu süreçte herkese örnek oldu."

"Haklı davamız devam ediyor. İnşallah oradan da iyi haberler gelecektir. Fenerbahçe’nin o dönemki ivmelenmiş sürecini baltalamaya çalıştılar. İnşallah haklı mücadele sonunda herkesi mutlu eden bir karar çıkar. Adalet sistemimize güveniyoruz."

"Haklılığımız ortaya çıktı, artık tescil de edilmeli"

"O süreci her sabah uyandığımızda yeni bir haberle takip ediyorduk. Kolay değildi. Bu işin bayrak oyuncularından biri olmak da bize nasipmiş. Mutlaka hatalarımız oldu ama Fenerbahçe bayrağını arkadaşlarımla yere koymadık. Benden sonra gelecek nesillere bir miras bıraktığımı düşünüyorum. Bu bayrak hepimizin üstünde dalgalanıyor.

Fenerbahçe’ye sahip çıkmamız gereken bir süreçti. Volkan ile Aykut Kocaman ile o sürece sahip çıktık. Allah bir daha yaşatmasın. Haklılığımız ortaya çıksa da artık tescil edilmesi gerekiyor. Bunu hepimiz bekliyoruz."

"İslam Çupi'nin dediği gibi bir süreçti"

"Taraftarımız destek verdi, o birleşmeleri çok önemliydi. Dünyada belki de örneği olmayacak bir süreçti. Antrenmana bile gelmemize destek oldular. Ne kadar gurur duysak az. İslam Çupi’nin dediği gibi bir süreçti. İnşallah bu süreç bir daha yaşanmaz. Hiçbir camia bu süreci hak etmiyordu. İnşallah herkesin vicdanını rahatlatacak bir kararla daha da güzel günlerimiz olacak."

Senin için hazırladığımız haberler