Başakşehir'de Emre Belözoğlu'ndan Hasan Ali Kaldırım ve Epureanu açıklaması

Orhan Gülek
27.12.2022 - 20:31 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 21:14

Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, maç sonu Hasan Ali Kaldırım ve Epureanu'nun durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'ndan Hasan Ali Kaldırım ve Epureanu açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Dünya Kupası arasında çok farklı dönen Medipol Başakşehir Ümraniyespor'un ardından Antalyaspor'u da devirip ikide iki yaptı. 3 puanı 2-0'lık skorla alan Başakşehir zirve takibini sürdürdü.

Maç sonu Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray maçı sonrası kavga ettiği iddialarına cevap verirken; Hasan Ali Kaldırım ve Epureanu'yu telefonla arayıp kadroda düşünmediğini söylediğini belirtti.

"Yeni yıla kazanarak girdik"

İlk olarak Antalyaspor galibiyeti nedeniyle oyuncularını tebrik eden Belözoğlu, “Aradan sonra üçüncü resmi maç ve üçüncü galibiyet. Sahada canla başla mücadele eden sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yeni yıla kazanarak girdik ve bu sebeple de çok mutluyuz. İlk yarısı oldukça kısır geçen bir müsabakanın ikinci yarısında yaptığımız doğru hamleler ile oyunun gidişatını kendi adımıza olumlu bir duruma çevirdik." dedi.

"Bizi mutlu eden bir istatistik yakaldık"

Sadece 4 karşılaşmadan yenilgi aldıklarının altını çizen Belözoğlu, "Antalyaspor iyi bir ekip ve zorlu bir rakip. Bugün galip gelmek bizim için önemliydi ve bunu başardık. Sezon başında beri 28 resmi müsabakaya çıktık. Bu maçların 18 tanesini galip tamamladık ve bu bizi mutlu eden bir istatistik. Sadece 4 karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık ki bu maçlardan 3 tanesini Fenerbahçe, Galatasaray ve Fiorentina’ya karşı aldık. Bu rakipler zorlu rakipler. Geri kalan 6 maçı da beraberlik ile bitirdik. " dedi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir ileri, Antalya geri viteste
Habere Git

"Oyuncuların performansı umut verici"

Dünya Kupası arasının iyi geçtğini dile getiren Belözoğlu, "İyi bir kamp dönemi geçirdik ve takımdaki oyuncuların performansı umut verici. Oynadığımız tüm müsabakaları kazanmak istiyoruz” dedi.

Lucas Biglia'nın sakatlık durumu

Sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda yer almayacan Lucas Biglia hakkında sorulan soruyu cevaplayan Belözoğlu, “Biglia’nın bileğinde problem var gibi görünüyor. Ama bu hafta iyi bir tedavi sürecinden geçerek önümüzdeki maçlara yetişeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

"16 yaşımdan beri aynı şekilde gündemde olmak çok acı"

Süper Lig’e verilen ara öncesi Galatasaray mağlubiyetinden sonra soyunma odasında gerçekleştiği iddia edilen tartışma hakkında da açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, “Üzgünüm, üzgün olmak ne kadar yeterli onu da bilmiyorum açıkçası. 16 yaşımdan beri aynı şekilde gündemde olmak çok acı. Bu tarz bir yalancının söylediği yalanın doğru olmadığını anlatmakla geçti neredeyse tüm futbolculuk hayatım. Spor medyasında bu tarz insanların olması sizin içinde kötü” ifadelerini kullandı.

Belözoğlu'ndan Hasan Ali Kaldırım açıklaması

Süper Lig'e verilen arada gerçekleşen kampta takımdan ayrılan Hasan Ali Kaldırım hakkında da açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, “Hasan Ali Kaldırım ile ilgili olarak, kampın ilk etabında bizlerle beraberdi. Daha sonra futbol olarak kendisiyle uyuşmadığımızı konuştuk Ve yollarımız ayrıldı. Hepsi bu” şeklinde konuştu.

Ne olmuştu?

Süper Lig'in 17. haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayan Emre Belözoğlu'nun ekibi Başakşehir, karşılaşmadan 7-0 mağlup ayrılarak büyük bir hezimet yaşamıştı. Takımda büyük kriz yaşanmış ve Hasan Ali Kaldırım ile yolların ayrılması gündeme gelmişti.

Konuyla ilgili spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Başakşehir'de 7-0'lık mağlubiyet sonrası yaşananları anlattı. Emre Belözoğlu'nun maç sonu soyunma odasında Bertrand Traore ve Hasan Ali Kaldırım'la kavga ettiğini belirten Çelikler, "İki oyuncunun da sözleşmeleri feshediliyor. Kavgaya dahil olan 5-6 tane önemli oyuncu var." demişti.

Hasan Ali Kaldırım'ın performansı

Hasan Ali Kaldırım, 3. sezonunu geçirdiği Başakşehir'de 63 maça çıktı, 1 gol atıp, 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler