Emre Belözoğlu çok konuşulan konuya açıklık getirdi: "Visca için teklif..."

23.11.2021 - 15:05 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 15:16

Süper Lig'de çıkışa geçen Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Visca ile ilgili teklif açıklaması yapan Belözoğlu, Hagi için ise "Alex, Fenerbahçe tarihinin en büyük futbolcusu. Türk futbol tarihinin görmüş olduğu en büyük futbolcu da Hagi." ifadelerini kullandı.

beIN Sports'a konuşan Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Yüksek seviyede futbol oynadıktan sonra teknik adamlık yapmak kolay değil. Oyunculardan beklentiniz yüksek olur ama bugüne kadar çalıştığım tüm oyunculara verdiğim görevi iyi yerine getirdiler..."

"Oyunculara dokunabilmek, onlarla iletişim halinde olmak benim avantajım. İtalya'da, İspanya'da, İngiltere'de oynadım ve bu dilleri biliyorum. Hepsini mükemmel değil ama derdimi onlarla paylaşabilecek kadar konuşuyorum."

"Çalıştığım hocalardan çok etkilendim ama..."

"Futbolculuğuma tüm teknik adamların katkısı oldu. Teknik adamlık yolunda da çalıştığım isimlerden çok etkilendiklerim var ama kendi ekibimle de fikir üretiyoruz. İyi yoldayız ama iyi yoldayken de kendinizi güncellemelisiniz."

"Visca için resmi teklif yok"

Transferde adı başta Trabzonspor olmak üzere bir çok kulüple anılan Boşnak yıldız Edin Visca'yla ilgili olarak ise Belözoğlu, "Edin Visca için şu an bize gelmiş resmi bir teklif yok." dedi.

Fenerbahçe'de yaptığı Sportif Direktörlük görevi için ise genç teknik adam, "Sportif direktörlük ortamı, Türkiye'ye müsait bir ortam değil ama bu bir ekip işidir. İçinde bulunduğunuz kulübün durumu, yönetim kurulu, başkan... Ben herkesin fikrine değer vererek çalıştım." ifadelerini kullandı.

"En büyüğü Hagi"

Emre Belözoğlu berabere forma giydiği iki büyük yıldız Alex ve Hagi ile ilgili olarak da , "Alex, Fenerbahçe tarihinin en büyük futbolcusu. Türk futbol tarihinin görmüş olduğu en büyük futbolcu da Hagi. Ben Galatasaray'da oynamaya başladığımda 16 yaşındaydım. Hagi'nin katkılarını inkar edemem, onun kadar diğer oyuncuların da üzerimde katkısı oldu. Fatih Terim de herkesi geliştirmek isteyen bir teknik adamdı. Çok büyük bir profesyoneldi..." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler