Belözoğlu, gelecek planına ilişkin konuştu!

06.04.2020 - 12:44 | Son Güncellenme: 06.04.2020 - 12:44

Geleceğine yönelik konuşan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, "Önümüzdeki sezon belki futbola devam ederim belki de gönül verdiğim takımın teknik heyetinde yer alırım" dedi.

Belözoğlu, gelecek planına ilişkin konuştu!

 

Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu, geleceğine yönelik konuştu.

Belözoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

‘Talihsizlikler yaşadık’

“İçinde bulunduğumuz durumda net konuşmak doğru olmaz” dedi. Emre Belözoğlu, sezonla ilgili değerlendirmesinde, “Büyük umutlarla başladık. Ancak umduğumuz gibi olmadı. Hedefimiz, camiamızın özlemle beklediği 4. yıldıza ulaşmak ve Devler Ligi’ne katılmaktı. İlk yarıda iddiamızı sürdürdük. Ancak ikinci devrede yaşadığımız talihsizliklerin de etkisiyle yolumuzdan saptık” ifadelerini kullandı.

 

‘Zaman içinde netleşir’

Emre, kariyerinde bundan sonra nasıl bir adım atacağı konusunda ise şunları söyledi: Sezonu en iyi yerde bitirip, ardından Milli Takım ile EURO 2020’de mücadele etme şerefini yaşamayı beklerken, beklenmedik bir virüs salgını tüm planlarımı alt üst etti. Herkesi derinden etkiledi. Bu durumda nasıl bir karar vereceğimi söylemek doğru olmaz. Önce bu sezonun yeniden başlamasını bekleyeceğim. Her şey zaman içinde belli olacak. Belki futbol oynamaya devam ederim. Belki de gönül verdiğim takımda teknik heyette kariyerimi sürdürürüm. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler