Belözoğlu: "Kapanmayacak bir fark değil"

18.12.2019 - 08:44 | Son Güncellenme: 18.12.2019 - 08:46

Belözoğlu: "Kapanmayacak bir fark değil"

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, “Lider Sivasspor ile aramızdaki 8 puan, kapanmayacak bir fark değil. Ancak artık ipler başkalarını elinde. Geçen hafta sadece biz değil, zirveyi kovalayan takımların hepsi büyük yara aldı” dedi.

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu, Sivas mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

 

Emre, şöyle konuştu:

 

 “Hem mücadelemiz hem de aldığımız yenilgi bize yakışmadı. Ancak bu karşılaşmayı artık geride bırakmamız gerekiyor. Çünkü önümüzde çok önemli bir Beşiktaş maçı var. Ülker Stadı’nda çok güzel bir maç olacak. Derbiyi kazanmamız şart. Yeniden toparlanmak ve ivme kazanmak adına bizim için çok güzel bir fırsat. Bu fırsatı şansa dönüştürmek, elimizde. Büyük Fenerbahçe taraftarının desteği ile derbiyi kazanacağız, hem şampiyonluk iddiamızın sürdüğünü sergileyeceğiz hem de camiamızı mutlu edeceğiz"

 

‘Kırık kaburgam ağrıdı’

“Lider Sivasspor ile aramızdaki 8 puan, kapanmayacak bir fark değil. Ancak artık ipler başkalarını elinde. Geçen hafta sadece biz değil, zirveyi kovalayan takımların hepsi büyük yara aldı.

Sivasspor maçının ikinci yarısında çıkmak zorunda kaldım. Kırık olan kaburgam çok ağrıdı. Ancak şu anda bir sıkıntım yok. Derbide hocamın görev vermesi halinde elimden geleni yapmaya hazırım” (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler